امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ

حالا من یه چی بگم عوض ترسیدن بخندین
یه شب سه تایی منو ابجیمو دوستش رفتیم بیرون یه پسسررو دیدیم خیلی جیگر بود ماشینشم پژو بود اغا گفتیم یکم سرکارش بزاریم با ماشین افتادیم دنبالش هی پسره میرفت ما میرفتیم دنبالش اخر سر داد بغل ماشین گفت شما خواهر مادر ندارین افتادین دنبال من هیچی دیگه اونقد خندیدم رنگ لبو شده بودم
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ 87
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆ ، black devil ، Mᴏʙɪɴᴀ
آگهی
پو به این خوبی خطرش کجا بوده آخه ! ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=121263
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Shadow of Death ، Mᴏʙɪɴᴀ
(03-07-2014، 0:36)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 0:35)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی داره تق تق میکوبه به در اتاق :4fv:

جنه-___-
مطمئن باش-__-
درو وانکنا!!!
میاد میخورتت|:
شایدم همون جن دخترس که من گفتم بیاد پیشت|:

:|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://iranromance.com/wp-content/uploads/ezdevag-ensan-va-gen.jpg

بزرگ تر نداشتی؟ :|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη † ، Mᴏʙɪɴᴀ ، First Star
مامانم رف بخوابه|:
تو حال تنها شدم|:
گو خوردم|:
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Shadow of Death ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(03-07-2014، 0:38)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه شب سه تایی منو ابجیمو دوستش رفتیم بیرون یه پسسررو دیدیم خیلی جیگر بود ماشینشم پژو بود اغا گفتیم یکم سرکارش بزاریم با ماشین افتادیم دنبالش هی پسره میرفت ما میرفتیم دنبالش اخر سر داد بغل ماشین گفت شما خواهر مادر ندارین افتادین دنبال من هیچی دیگه اونقد خندیدم رنگ لبو شده بودم
از نشونه های آخر زمان : |

جای دختر و پسر پسر عوض میشه !

روایت داریمـ پسرا حامله میشن وقتی نزدیکای قیامت باشه :|||

مهرزاد دهنت سرویس عکسه خیلی ترسناک بود T__T
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Shadow of Death ، ~KiAηA~ ، † αƖιєη † ، Mᴏʙɪɴᴀ
(03-07-2014، 0:38)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پو به این خوبی خطرش کجا بوده آخه ! ._.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=121263

ترمیناتور پنج |:قراره پو باشه|:

(03-07-2014، 0:39)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 0:36)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 0:35)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی داره تق تق میکوبه به در اتاق :4fv:

جنه-___-
مطمئن باش-__-
درو وانکنا!!!
میاد میخورتت|:
شایدم همون جن دخترس که من گفتم بیاد پیشت|:

:|

http://iranromance.com/wp-content/uploads/ezdevag-ensan-va-gen.jpg

بزرگ تر نداشتی؟ :|

به این خوشگلی^__^
از سرت زیاده!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-07-2014، 0:39)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانم رف بخوابه|:
تو حال تنها شدم|:
گو خوردم|:
پس من چی بگم تو اتاقم تنهام همه خوابن
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(03-07-2014، 0:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 0:38)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای فاطی نبودی اونجا اونقد خندیدم دل درد گرفته بودم
اخرم وقتی داشتیم مرفتیم دوست اجیم برگشت گفت اونقد دنبالمون افتادن گفتیم یبارم ما دنبال یکی بیوفتیم ببینیم چه حالی داره
کلا پسرا واسه سرکار گذاشتنن نه چیز دیگه
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ 87
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-07-2014، 0:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوسدخترشه،من براش جور کردم|:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Shadow of Death
نقل قول:

خوب بخوابی مادر زن :|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Shadow of Death ، First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان