امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 155

ممنون از کمکتون!!!
خوب رویان جهان رحم ندارد دلشان
باید از جان گذرد هرکه شود همدمشان
روزی که سرشتند زگٍل پیکرشان
سنگی اندر گلشان بود همان شد دلشان[/font][/size]
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ×ThundeRBolT×
آگهی
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Adl!g+، Donya Garmoosa2، Jastin، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ*، ツℒმMἶმツ، 1 مهمان

-_- !

بیـا خـصوصی جـآسـتین :| ._. !!!
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(29-06-2014، 12:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:04)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی اقا امیر همسرتون دلش وا3 شما تنگیدع !o◡O!

مگه من دلم واسش نتنگیدهcryingcryingcrying
کوجاس؟

خونشون ὺ.ύ
[دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 155 87
کی ازینا میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Tongue
خوب رویان جهان رحم ندارد دلشان
باید از جان گذرد هرکه شود همدمشان
روزی که سرشتند زگٍل پیکرشان
سنگی اندر گلشان بود همان شد دلشان[/font][/size]
 سپاس شده توسط Adl!g+
(29-06-2014، 12:09)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:07)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:05)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 11:58)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اموزش قرار دادن عکس در انجمن
سپاس

مصبتو الان میاد پدر مارو در میاره >_<
اونجا بزرگ نوشتم ببینین آخه چرا؟|:

(29-06-2014، 12:04)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:02)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه تو و مهشید و ستاره رو قاطی میکنم |:راستی یه جا دیگه دوتا دختر بودن یکی باران یکی بهار این دوتا رو همیشه ی خدا اشتب میگرفتم بعد تصمیم گرفتم دیگه اسمشونو نگم
یارو گفت از اسمم بدت میاد گفتم نه ایندفعه هر وقت بهشون پیام میدم میرم اول بیوشو زیرو رو میکنم بعد پیام میدم.
دیگه به این نتیجه رسیدم پسرا دارن نابود میشن -_-
من و مهشید و نسترن25r30
اینی که صداش کردی اسمش نسترن بود-_-
اسم من چیه؟؟
فک کنم نیایش اگه غلطه ضایع نکن سه نشه |:
دست بزنید-_-

درست گفت
آخییییییییییش قلبم برگشت سرجاش ـ_ـ

به خاطر اسم؟؟

راز جنگل بازی کن واسه حافظه خوبه-__-
(29-06-2014، 12:08)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:06)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:04)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی اقا امیر همسرتون دلش وا3 شما تنگیدع   !o◡O!

احتمآلا شمآ هم دلتون وآسه امیر تنگیده!امیر این یآسمین عآشقت شده!
امیرررررررررر مبارکه برادر :ag54:

بیشین بابا من زن دارمcryingcrying
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ◄Iяαи►
سلام .
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Adl!g+
به قرآن شوخی بود گآیز (><)
(29-06-2014، 12:11)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:08)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:06)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی اقا امیر همسرتون دلش وا3 شما تنگیدع   !o◡O!

احتمآلا شمآ هم دلتون وآسه امیر تنگیده!امیر این یآسمین عآشقت شده!
امیرررررررررر مبارکه برادر :ag54:

بیشین بابا من زن دارمcryingcrying
خیلی بیشوعوری منو عروسیت دعوت نکردی -_-
گــفـتگـوے آزاد 155 87
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(29-06-2014، 12:09)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 12:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی اقا امیر همسرتون دلش وا3 شما تنگیدع !o◡O!

مگه من دلم واسش نتنگیدهcryingcryingcrying
کوجاس؟

خونشون ὺ.ύ

هر هر خندیدم
ی زره بچه اومده دارع جلو من زر زر میکنه خودت شروع کردی
من ک دیه نوینسده نمیشم درع وض میتونم حال چن نفرو بگیرم بعد تو افق محو شم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان