امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/bawddjrwa8qv6d6spi10.jpg

((=
 سپاس شده توسط melodi+ ، Albert wesker ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Magical Girl
آگهی
(16-06-2014، 12:08)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:03)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاستین از همون ابتدا مـال نوری بوده خفه شید دیگه همتون *-___-* !

:|

من خودم میرم پیش جاس ... !!!!

اون سلنارو هم جـ*ـرش میدم :|!

کودتا ایجاد میکنم دوباره از هم جدا شن ! :|

سلنا بره با نایل :|

جاستین بشه واس خـودم *-______-*

دیگه نه رُکی ب هدفش میرسه نه نوری ((((:

نخور ! :|

اگـه راس میگی شورت جاستین چه رنگیـه ؟! o_O
همون رنگیه ک شورت تو هم همون رنگیه =))))))))))))))))

زرد ؟! :|
رُکی این چرت و پرتارو بزار کنار :|

ی چیزی بگو ک بقیه ازش بهره ببرن ! :|

این عکستو عوض کن تا ب آوآ نگفتم حذفش کنه :|

آندرستند ؟ :|||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط melodi+ ، † αƖιєη †
هـِِِِِِِِ

ایـنـآ به بـوس میـگن بـالـآ 18 . . . گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 87

بـآلـآ 18 یـ, مـرد حرفـ, ای بـا یـ, زن خـوب مثـه جـاستین بیـبر میـخواد ... بـعد . . . . گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 87

بعد این گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 87گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 87
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~KiAηA~ ، Albert wesker ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(16-06-2014، 12:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوری از روی دعـواهـای من و لـادن اسکی نرو *-___-*

(16-06-2014، 12:06)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عاشقه اهنگ ALL that matter ام ._.
آره اون آهنگش محشرههه !

با as long as you love me  و boyfriend و confident

همینا فقد !

دقـــیـــقــا -_-

با broken *_*
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
خب دیه .. قوربان شومـا خودافیس *^_^* !
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ∆ MeRzaD ∆ ، ~KiAηA~ ، melodi+ ، !~IмДи~! ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Dead Silence ، Magical Girl
نمی دونم چرا دخترای امروزی از سایز کله شون راضی نیستند!

حتما باید یه قابلمه ای زود پزی چیزی بذارن رو موها شون سرشون بشه عین بقچه میرزا نوروز
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 87
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-06-2014، 12:09)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:07)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:05)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:03)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
یکی از دغدغه های زندگیم اینه که یه بارم شده موقع ضبط ویدیو من اونجا باشم :ngh:

خیلی موزیک ویدیو هاش خوبه=))))
فقط پیت بول=)

تو موزیک ویدئوalejandroلیدی گاگا رو نگا کن...!

میفهمی +18 ینی چی-__-

من دیدم :||||||

هومم-__-

من عاشق اهنگشم-__-

مخصوصا همون تیکش که میدنی...(:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
مرضی و رکی :V

اول بریم اون سلنا ی *** رو بکشیم :|

بعد دعوا کنیم -_-
 سپاس شده توسط melodi+ ، Dead Silence ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، † αƖιєη †
(16-06-2014، 12:10)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:07)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:00)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس موزیک ویدیو های پیت بول رو ببینی چی میگی؟=)

یکی دوتا دیدم ک با انریکه خونده :|

مگه پیت بول آخر اهنگاش چیه ؟ :|

جاستین قشنگ دخدره رو بـوس میکنه :||

:| خوب شما آهنگای خوبشونو دیدی=)
یه آهنگایی داره=)خیلی بد تر از چیزی که میگی
اصلا خیلی خوبه=)

شما هم آره ؟ :|

من فک میکردم بچه مثبتی *-__-* :}

چی؟
کی؟
کجا؟
شما کی هستید؟
اینجا کجاس؟؟؟=)))

نه مث اینکه شما ، مارو هم گذاشتی تو جیب بغلت :|

شدیدا منحرف و منفی هستی :||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Albert wesker
(16-06-2014، 12:07)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:04)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:01)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:59)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| اصلا مگه میشه من کتک بخورم؟
بیا درست شد ._. انگشتم رفته بود تو چشمم =(
واسه همین چشممو بسته بودم=)

عــــه ؛ چشات چقد شبیه من شد الااان .___.

نازنین اومده بود *._.*

کجا اینجا؟؟
پس بعد از اینکه میره به من میگید؟=(

اره ._.
نبودی خُ ._.

هعی ._.

کی اومد؟:||||||||
امروز؟؟؟
دیروز ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Albert wesker

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان