امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】

بای......

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(08-04-2014، 20:35)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 20:31)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 20:29)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 20:26)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 20:24)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام زهرایی^-^♥

بــــــــــــــــــــــــــــــــــه روژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژی !

داشتم کپ میکردم ! گفتم پارمیدا کاره خودشو کرد !
اون هیچ غلطی نمیتونه بکنه-_-
خوبی تو؟^-^

اوهـــوم (:

تو خوبــی ؟ ^_^
منم خوبم^-^
زهرا ت ک عکستو برا پارمیدا نفرستادی؟O.O
فرستادی؟O.O
نـه بابا مگه خر کاسه سرمو گاز گرفته ؟!

به یه نفرم دادم عکسمو اونم چون مطمئن بودم !

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

(08-04-2014، 20:39)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ

بابای
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 87
 سپاس شده توسط [ niki ]
(08-04-2014، 20:38)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 20:32)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیشکی جواب نمیده...

خعلی...

مـن کـه جـوابـتـو دادم خـانـومـی!

(08-04-2014، 20:33)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 20:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 20:28)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـــن فیلم امضامو دیدم به این قسـتمـتش که زین اونجوری میپره دستاشو اونجوری میکنه که رسیدم یه ربع کامل داشتم میخندیدم |:

ایـنـجـوری دیـقـا ینی چجوری؟!

اینجوری ینی اونجوری Angel

خـره الاخ سوتی میگیری واس من ؟
دِ نَ دِ!

اونجوری ینی چجوری؟^_-

ینی همینجوری (((((((((((((((((((((((((((((:

Nobody Nobody

س
همه

عجبــــــــــــــــــــــــــــــــــــ!
>__<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-ZS_UIGcAkxqPxzTuz4NEn0yYGVYiD042oPoxjbrvZ9ezWFq9
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(08-04-2014، 20:40)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 20:35)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 20:31)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 20:29)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 20:26)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــــــــــــــــــــــــــــــــــه روژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژی !

داشتم کپ میکردم !  گفتم پارمیدا کاره خودشو کرد !
اون هیچ غلطی نمیتونه بکنه-_-
خوبی تو؟^-^

اوهـــوم (:

تو خوبــی ؟ ^_^
منم خوبم^-^
زهرا ت ک عکستو برا پارمیدا نفرستادی؟O.O
فرستادی؟O.O
نـه بابا مگه خر کاسه سرمو گاز گرفته ؟!

به یه نفرم دادم عکسمو اونم چون مطمئن بودم !
هان؟DodgyDodgy

من نفهمیدم که بین زین و سلنا چی بود!
و اینکه این عکس فتو شاپه یا نه!
و اگه نیس دلیل گرفتن این عکس چیه؟؟؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/images/97735834288040189262.jpg
(08-04-2014، 20:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 20:36)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها این ینی چی ؟ -___- ---> not as much as perrie

نـه در حـد پـِـری!

ولی من از پری بیشتر دوسش دارم :{

رفتم اینستای پری کامنت گذاشتم عکسه سگش بود که تو بغل زین بود فقط دستش معلوم بود ! کامنت گذاشتم براش i love zayn very muuuuuuuuuuuch

بعد یه یارویی خارجکی اینو برام فرستاد ! -___-

Nobody Nobody

http://www.8pic.ir/images/40327327389975985147.png
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج

هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ

حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان