30-03-2017، 0:10
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-03-2017، 0:12، توسط رامین 1993.)
(30-03-2017، 0:03)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سخته ها... کامل فکراتو بکن... سربازی برو البته اگه پسری خخخ بعد مستقل شو.... بذار پشتیبان کنارت باشه...
(29-03-2017، 23:58)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو این شرایط اقتصادی و سیاسی مستقل شدن از مرگ سخت تره به مولا خصوصا اگه قرار باشه سرپرست خونواده بشی
مخصوصاً اینکه بخوای زندگیتو توی یه محیط جدید و ناآشنا شروع کنی.
حالا من که از پس خودم بر بیام مشکلاتم حَله. سرپرست خانواده که بماند ((:
(30-03-2017، 0:03)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داداش شما 18سالته؟؟ خیلی مونده مستقل بشی نگران نباش...هنوز وقت داری...
وقت که هست ولی خودم دارم میرم.
(30-03-2017، 0:10)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تی دیل خوشه... من خودمه نتنم بدرم کوره چوتو باید بدرم
(30-03-2017، 0:07)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2017، 0:03)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.انقد مانع و دیوار الکی میذارن جلو پات که از زندگی سیر میشی... الکی ها فقط بگن ما هم هستیم...خدا نکنه بخوای ساختار صلب دولتی رو بشکنی و شرکت مستقل یا کسب و کار مستقل شروع کنی کلاهت پس معرکه ست
(29-03-2017، 23:58)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو این شرایط اقتصادی و سیاسی مستقل شدن از مرگ سخت تره به مولا خصوصا اگه قرار باشه سرپرست خونواده بشی
مخصوصاً اینکه بخوای زندگیتو توی یه محیط جدید و ناآشنا شروع کنی.
حالا من که از پس خودم بر بیام مشکلاتم حَله. سرپرست خانواده که بماند ((:
(30-03-2017، 0:05)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رامین آبرا ، چخبر از رست؟
شلوغه تره زندگی کادِریا ..
تی چاکرم... آره ابرا خیلی می سر شلوغه مردن درم
دوته خوشگل کُر پیدا کون مَرو تَرَرِه د