امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _

(17-10-2014، 20:56)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 20:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 20:52)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی ایسان تو از من اتو نداری._.

الان خوشحالی ؟ -_-

نَ خیر دارمـ ._.

(17-10-2014، 20:52)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شو -_-

خفه شو -_-

خفهههههه شووووووووو >_<

وایی خُدا تُ شکل *ـیر میری جهنمممم :V :V :V :V

خودت خفه شو -_- اهورا ؟ >_<

اینجا فقط یه نفر از من خوب میدونه.__.!
بقیه هیچی!
علی خفه-_-
چرا اینقد به خانوم گیر میدی تو?5

زن و شوهر رسما دیوانه اید >_<
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(17-10-2014، 20:57)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه مدیر این تهاجم فرهنگی رو بن کنه-__-:|

بن کُنه ؟ -_-

خیلی مرسی :|

اشکال نداره ویرایش کُنید خود علی میدونه شکل چی میره جهنم :|

(17-10-2014، 20:59)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن و شوهر رسما دیوانه اید >_<

مونده بود تُ بگی | 4fvf |

:||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 86
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
-__- …
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(17-10-2014، 20:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 20:56)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

.... | 4fvf |

:||||

مرگ :||

بدم میاد از این شکلک -_-

شاسمیخ من دیگه نباس با تو حرف بزنم .____.

بیا پ.خ واست توضح میدم :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
کیا کلش اف کلنز بازی میکنن؟؟؟؟
میخوام کلن تبلیغ کنم میترسم بن شم :v
_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 86
The music feels better

‏(ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻭﯾﺮﺍﯾﺶ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺍﺭﺳﺎﻝ :
ﺍﻣﺮﻭﺯ 09:28 PM ، ﺗﻮﺳﻂ @ H!V .$

شیوا -_-
آفرین -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(17-10-2014، 21:04)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرگ :||

بدم میاد از این شکلک -_-

باو من ی چی دیگه نوشته بودم شیوا ویرایش کرد :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 86
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
اه حرفمون شد :||

وای آیسان >_<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(17-10-2014، 21:06)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه حرفمون شد :||

وای آیسان >_<

چیشُد ؟ :|

اینقد بدم میاد این اهورا یهویی آفلاین میشه اه -_-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
اهورا یه زمانی بابام بود ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان