امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(21-09-2021، 22:57)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:53)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله رویت شده گوگولی :/
اکی پس منتظرم
زیاد رویت نکن چش درد میگیری ها

منتطر باش یه روز با اسب سفید میام

مهم نیس از دیدن چت شماها لذت میبرم._.
با اسب سفید میای و بعد؟! D:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
آگهی
(21-09-2021، 22:58)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:55)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه تینا با من میاد  چهار چشمی حواسم بت هس
حالا یه تخفیف بده روز های فرد با تو زوج با من

)وی مث گاوی که پارچه قرمز دیده عصبیه(

گفتم نننننننننننننننننننننننننننننه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
(21-09-2021، 22:55)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:53)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شعتTelegh_01
نه داداش بیخیال xD
بدن من به قرص عادت نداره ._.*
هه هه هه
خوش بحالت
بدن من یخته جوگیره البته:/
وقتی سرما میخورم جنگ و جدال میشه

یا ابلفضل D:
سعی کن خیلی خودتو به قرص عادت ندی ؛
بدنت نسبت بهش مقاوم میشه و در مواقع نیاز دیگه اثر نمیکنه
عوارض هم که جای خود
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(21-09-2021، 23:00)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:58)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله
[وی سوار بر اسب سفید میشود و رو به غروب حرکت میکند]

نرو منو تنها نزار داوشم  Sad

[قطار وی را زیر میگیرد]
Everything is Temporary(:
(21-09-2021، 22:58)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:55)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میمونُ ببین یه خبر میگیره از آدم ):
)))))): 
ببخشید 
خیلی بیشورم میدونم
ولی شرم و حیا هم نمیزاره پیام بدم، جدی میگم نخند 
چطوری؟ .-.

(21-09-2021، 22:55)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یس از کجا فهمیدی؟

حسم گفت .___. 
و رفتم دیدم بعلهههه ته مشتی بود *_* 
دیگ خواب  ندیدی*-*
نآشِنآسَم(:
(21-09-2021، 23:00)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه هه هه
خوش بحالت
بدن من یخته جوگیره البته:/
وقتی سرما میخورم جنگ و جدال میشه

یا ابلفضل D:
سعی کن خیلی خودتو به قرص عادت ندی ؛
بدنت نسبت بهش مقاوم میشه و در مواقع نیاز دیگه اثر نمیکنه
عوارض هم که جای خود

قرص همون مواد مخدر ولی در راه درمان
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(21-09-2021، 22:59)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:56)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با گیتار که نمیشه مخشونو زد
بایدد مایومو بیارم Telegh_01

Telegh_01Telegh_01ای منحرف باش بیار منم میارم اخ اخ پسر جیگرا برین کنار ک ما اومدیم

(21-09-2021، 22:57)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه
جوووون

میمیرما8

خدا نکنهههه 31
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(21-09-2021، 23:00)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:57)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیاد رویت نکن چش درد میگیری ها

منتطر باش یه روز با اسب سفید میام

مهم نیس از دیدن چت شماها لذت میبرم._.
با اسب سفید میای و بعد؟! D:
نبر زشت حرف +۱۲۰ میزنیم بی ادب میشی.

سوارت میکنم از اسب بیفتی منم بخندم بهت

(21-09-2021، 23:00)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:58)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا یه تخفیف بده روز های فرد با تو زوج با من

)وی مث گاوی که پارچه قرمز دیده عصبیه(

گفتم نننننننننننننننننننننننننننننه
فقط شنبه ها تلوخدا
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(21-09-2021، 22:58)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:55)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میمونُ ببین یه خبر میگیره از آدم ):
)))))): 
ببخشید 
خیلی بیشورم میدونم
ولی شرم و حیا هم نمیزاره پیام بدم، جدی میگم نخند 
چطوری؟ .-.

خوشم میاد میشناسی میدونی میخندم Telegh_01Telegh_01Telegh_01
راحت باش :>
من خوبمم ، امروز کلی کار کردم و الان بی‌نهایت خستمههه
تو خوبی؟
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(21-09-2021، 23:02)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:59)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01Telegh_01ای منحرف باش بیار منم میارم اخ اخ پسر جیگرا برین کنار ک ما اومدیم

میمیرما8

خدا نکنهههه 31

من ملدم38
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان