05-07-2017، 18:00
(05-07-2017، 17:56)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2017، 17:54)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.راستی، اگه نبودم، میخوام یه قول بدی بهم .. :V
(05-07-2017، 17:48)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ما یه زمانی بچه بودبم..پول تو جیبیمون رو پِدر میداد...تومن تومن سِکه میخریدیم تو بازی همه رو با هم جمع میکردیم
(05-07-2017، 17:41)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه خوبه، من شرمندم :||
(05-07-2017، 17:34)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بازیایِ تحتِ وِب :|
گُرز مثلا
تراوین..
...
.. :|
کارِ خوبی کردی :|
آهنگ خوندنه بدون موزیک ، عین تلاش برای هل دادنه تانک میمونه :| ! ( هر چقدرم زور بزنی،کاری از پیش نمیبری ) مخصوصا آهنگای حصین که اصل کار موزیکشه خود متن خوندنش وَزنِ خاصی نداره!
تاحالا توجه کرده بودی؟ :|
اشاره به لایوعه چَپه :V
تراوین رو پایه ام...سرور جدید شروع شد بگو با هم استارت کنیم..!!
من رومن بازم ;D
+
حصین تکست هاش وزن نداره ؟! :|||
بیخیال مشتی :||
تکست اهنگ خفن توی همین فن پیج کاغذ هست..ی نگا بنداز...
جریان رپ کردنش و مفهومش رو بیخیال...از نظر ادبیهم بهش نگا کنی چیزی کم و کسر نداره :||
خخخ...لایو نیموش..یا بهتره بگم نیم_موش خطاب ب خصین و فَن هاش بود...
( چقد هم خراب کرد :| )
لایو چپه هم بَک حصین بود ب نیم موش : )
تراوین اعصاب میخواد!
یه هفته میشینی کلی وقت میزاری یهو یه انسان خوبی میاد میزنه جَمِت میکنه کلا D:
گول بنظرم بهتره نسبتا از بقیشون
متعادله!
حاج کوروش فعلا D:
تا چند هفته مدال تاپ مهاجمین هفته مال من بود ;D
الان دیگ خودمون شاغل شٌدیم واقعا سوز داره پول بدیم برای یه بازی :||
گول دفه..اگ گول برمیداری باید طرفت حتنا توتن برداره...تکمیل بشن..
خدافس =)
قول میدم مواظب جفت بچه هام باشم :||