امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 252))

(30-07-2015، 20:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:08)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:06)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:05)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تله نصب نمیکنی؟:/

گور بابای همه (:
فلشم نمیام ..

1:دست شما درد نکنه:/
2:ی راه ارتباطی بزار دادا نمیشه ک ..
راه ارتباطی ..هع ..

(30-07-2015، 20:08)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 19:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگ koop island blues  خیلی خوبه (:
گوش بدید ..

همون آهنگ خاکستری لیتوئه؟؟!
اره همون ..
hello my love is getting cold on this island ..

من الان اعصابم از تو داغون تره:/
معمولا خیلی نشه بودم راه تورو می شناختم توهم داری..
خودت ی کوه مشکل داری میدونم ولی نمیتونی بزاری همه رو بری بمون حرفتو بزن..
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، # αпGεʟ
آگهی
صفه ۸۵ :|

اصن ب من چ -_____-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Apathetic ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، tyjtfhdhr ، # αпGεʟ
(30-07-2015، 20:14)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن ب من چ -_____-
:|
سارا  4xv
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Magical Girl ، # αпGεʟ
(30-07-2015، 20:12)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:08)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:06)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:05)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تله نصب نمیکنی؟:/

گور بابای همه (:
فلشم نمیام ..

راه ارتباطی ..هع ..

(30-07-2015، 20:08)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 19:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوش بدید ..

اره همون ..

چی میفهمی ...
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، # αпGεʟ
اهور..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(30-07-2015، 20:14)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:14)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن ب من چ -_____-
:|
سارا  4xv

شادی دلم گرفته 
:rum:
من از شیمی متنفرم ولی باس بخونمش :rum:
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Apathetic
سلام.. -_-
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 85
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، tyjtfhdhr
سلام .-.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Apathetic
(30-07-2015، 20:15)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 20:12)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گور بابای همه (:
فلشم نمیام ..

راه ارتباطی ..هع ..

گوش بدید ..

اره همون ..

چی میفهمی ...

ههههه جم کن خودتو باو(:
میگم بمون این همه ادم ک،دوست داریم میگیم بمون ب خاطر ی نفر ادم نر**ب همه رفیقات
حالا من هیچی حرف خورم ملسه هرچی بگی باز خودم میام عذر خواهی(:

(30-07-2015، 20:18)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.. -_-

سلام میس(:
 سپاس شده توسط Navisa. ، ρѕуcнσραтн ، # αпGεʟ
چ روز چیزی بود.. -_-
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان