امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

(25-06-2021، 14:14)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیرای عزیز آرمی ام از بنی دربیارید گوناه داله._.

تبرییییییییک
@"ƤᴏƁᴏи"
ممنون♥ـ♥

(25-06-2021، 14:19)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
تبریک میگم گوگولی :}
قوربانام♥

(26-06-2021، 11:45)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
بانو تارخTelegh_54Telegh_01
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، моои
آگهی
(26-06-2021، 11:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 11:45)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

سوءاستفاده از اون داستان کار شیطونه (:
چطوری سلطان
 سپاس شده توسط Emmɑ
(26-06-2021، 11:59)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 11:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری سلطان
باورنکردنیِ چون من هنوزم حس میکنم دختری-.-
شما خوب باشی رو ماهم اثر میکنه..
شما چطوری
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
(26-06-2021، 12:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 11:59)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری سلطان
شما چطوری

یه داستانی درست کردی واس تلافی اونه؟ (:
ما باید اینطوری بگیم سلطان
ما خوبیم میگذره شما چطوری
 سپاس شده توسط Emmɑ
(26-06-2021، 12:08)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 12:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما چطوری

یه داستانی درست کردی واس تلافی اونه؟ (:
ما باید اینطوری بگیم سلطان
ما خوبیم میگذره شما چطوری
ای بابا کدوم داستان؟):
جانا;میگذره ولی نمیتونیم بگیم خوش
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
(26-06-2021، 10:50)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 10:44)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عی بابا -«-
خوبه.. ن من نمیکنم اینکارو :/

چرا؟/:
خواهر برادرای بزرگتر خیلی پلیدن و  زورگو/:

اون ک هست.. ولی بیخیال
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، _sehun_
Bb7

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16247010866917
(26-06-2021، 11:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زشتم خودتی :ngh:

همتون خوشگلین بعد میاین میگین زشتم خودتی Telegh_50 با ما چیکار دارین آخه
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، shghyegh
@shghyegh
باز پ.خ پره که
اخه چرا چراااا چراااا
به کدامین گناهه
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط shghyegh
دختر هم نیستیم بیان پیویمون...
خدایا حکمتتو من...
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان