امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(03-06-2021، 11:30)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 11:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا موهای من فر نیست._.
*ایموجی قلب شکسته

چرا موهای من صاف نیست ._.

خوش به حالتتتت >.<
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel*
آگهی
عروسی یکی از همکلاسیای قدیممه .______.

پشمام
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Medusa
(03-06-2021، 11:33)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عروسی یکی از همکلاسیای قدیممه .______.

پشمام
عه چه جالب هفته پیش هم نامزدی بست فرندم شقایق بود
 سپاس شده توسط Prometheus ، Medusa
(03-06-2021، 11:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم الان تگت میکردمممم O_O

چقدر دلم برات تنگ شده

خوبی نیکیِ من ؟

دل منممم. 
خوبِ خوب. تو چطوری زیبا؟ روزت چطور بود؟ ^^

(03-06-2021، 11:30)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خب مشکل خودمونیم
*اموجی تفکر*3fs

من که آخ**د نیستم. تو هستی؟ ((((:
اگه هستی که آره. مشکل از خودته. :دی

(03-06-2021، 11:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالتتتت >.<

هرکی هرچی نداره دوست داره داشته باشه ._.
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *VENUS* ، *Aɴѕel*
من چند تا از دوستام بچه هم دارن ._.

بعد من خوشحالم که باندل و گردونه جدید خریدم تو بازی ._.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Prometheus ، Medusa
(03-06-2021، 11:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 11:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچم گناه داره-.-

ایششششششش -.-
الان داری ازش طرفداریم میکنی ؟ -__-

خیلی از من بیشتر دوسش داری ؟ .-.

الان میرم میزنمش<:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(03-06-2021، 11:36)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 11:30)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خب مشکل خودمونیم
*اموجی تفکر*3fs

نه الحمدالله آرمی ام ایححیحی
آهنگ پروفایلمو گوش کن._.
 سپاس شده توسط Medusa
(03-06-2021، 11:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه! توام؟!
منممممم همیشه غصه میخورم واسه این قضیه ><

اخه من لعنتی موهام چنانننن موج دار زیبا بود
بعد با یه خریت موهامو بر باد دادم):::

(03-06-2021، 11:30)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 11:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا موهای من فر نیست._.
*ایموجی قلب شکسته

کراتینه کن^^
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Medusa
(03-06-2021، 11:36)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 11:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم الان تگت میکردمممم O_O

چقدر دلم برات تنگ شده

خوبی نیکیِ من ؟

دل منممم. 
خوبِ خوب. تو چطوری زیبا؟ روزت چطور بود؟ ^^

اره خب مشکل خودمونیم
*اموجی تفکر*3fs

(03-06-2021، 11:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالتتتت >.<

هرکی هرچی نداره دوست داره داشته باشه ._.
تو خوب باشی منم خوبم مهربون ترینممممم
روز خوب و آرومی داشتم تا الان ❤️
واقعا همینجوریه. من از بچگی عاشق موی فر بودم
در این حد بگم که وقتی ۸ سالم بود یواشکی رفتم خونه عمم که آرایشگره و مجبورش کردم موهامو فر ۶ ماهه کنه ._.

(03-06-2021، 11:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایششششششش -.-
الان داری ازش طرفداریم میکنی ؟ -__-

خیلی از من بیشتر دوسش داری ؟ .-.

الان میرم میزنمش<:
همینهههههههههه
همینو میخواستمممممممممم
بالاخرههههه موفق شدمممممممممم

قر تو کمرم فراوونه نمیدونم کجا بریزم
همینجا همینجا 44

(03-06-2021، 11:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه! توام؟!
منممممم همیشه غصه میخورم واسه این قضیه ><

اخه من لعنتی موهام چنانننن موج دار زیبا بود
بعد با یه خریت موهامو بر باد دادم):::

کراتینه کن^^

اینکه کراتین کردیو میگی ؟
موهات که خیلی زیبا شده *-*
مو های صافه ولی مرتب نیست مثه تو . یعنی منم باید برم کراتین کنم احتمالا *-*
راضی بودی ؟ موهات ریزش نداشت ؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa
@Medusa
دیگه مارو فراموش کردی بانو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان