امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵

(12-01-2021، 12:03)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 11:05)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد خوب یادت مونده .-.

حفظیاتم خوب بود ولی متنفر بودم از درسای حفظی:/

(12-01-2021، 11:05)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلم از اول سال اصلن یه دونه امتحانم نگرفته
نمی دونم باید چه گلی به سرم بزنم._.

بزار خونه خالی شه ^.^
یه اهنگ خوب میخونم

راحته بیبی دنت وری :/
واییی چ قدر ذوق دارم=/

درسای حفظی خوبه که!
راحت حفظ میکنی سر امتحان کتابو باز میکنی مینویسی=|||
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
آگهی
اگه تو دلبری داری دل منو میبیری
واسه داشتنت خودمو میزنم به هر دری
جان جان ناز نفست قناری
(12-01-2021، 12:05)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوففف

ببین یعنی خونسردیت منو کشته :|

یه فوتر رفته توو هدر قالب وب بعد تو میگی هوفففف هوففففففف هوففففففف

.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(12-01-2021، 12:10)rena_rouge نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 12:05)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوففف

آجی نازگلکم آجی آجی
حرصش بدم ؟ Big Grin
(12-01-2021، 12:05)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 12:03)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حفظیاتم خوب بود ولی متنفر بودم از درسای حفظی:/

راحته بیبی دنت وری :/
واییی چ قدر ذوق دارم=/

درسای حفظی خوبه که!
راحت حفظ میکنی سر امتحان کتابو باز میکنی مینویسی=|||
دوره ی شما اینحوریه مجازی اوپن بوک
اون موقع ما باید ۲۴ تا درس کثیف رو میخوندیم
اصلا دوست ندارم به اون دوران برگردم:/
 سپاس شده توسط Prometheus
(12-01-2021، 12:10)rena_rouge نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوففف

عاشق شدم
خو درستش کن من از کد چیزی سردر نمیارم فعلا
دسترسی نداری باز کنم؟؟
سلامـ سلامـ
(12-01-2021، 12:13)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آجی نازگلکم آجی آجی
حرصش بدم ؟  Big Grin

وااااااااااااااااااااااای بر من ! گیر دوتا خونسرد و بیکار افتادم خودمم از اون ور لنگ کد html ویروسی هستم یه فوتر هم رفته توو هدر اون امیرعلی هم هنوز داره دزدی میکنه از کد های .. * وی ناگهان چیزی اعجاب انگیز در اینستا می بیند * * وی چشمانش اندازه ی استکان می شود *

(12-01-2021، 12:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشق شدم
خو درستش کن من از کد چیزی سردر نمیارم فعلا
دسترسی نداری باز کنم؟؟

دسترسی ... * وی می رود چک کند *

.
(12-01-2021، 12:14)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ سلامـ

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااامـ Big Grin
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(12-01-2021، 12:16)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 12:14)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ سلامـ

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااامـ  Big Grin
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان