امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 246

(16-07-2015، 2:41)rango! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:39)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:37)rango! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

. - .

حتما یک کاربر دیگه که می خواد به من فوش بده!  Big Grin

حالا یکی کاریت نداره ها ._.

مشکوکم مشکوکم به تو ! (مدل خوده اهنگ شادمهر خونده بشه لطفا)

نقل قول: فرید شبکه اجتماعی دادی
فقط فیس بوک. اونم باید بعد از 2 سال دوباره راه بندازم. بهش نیاز دارم برای روابط اجتماعی (مخصوصا تو دانشگاه)
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط امیررضا* ، Wanton
آگهی
(16-07-2015، 2:42)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:41)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدومشو اتنخا ب میکنید

لطفا بده من

خواهش میکنم بده من

برو بخواب  crying

این باره دومه

اوای ممونم که نگران سلامتی من هستی
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(16-07-2015، 2:44)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:41)rango! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:39)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 2:37)rango! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

. - .

حتما یک کاربر دیگه که می خواد به من فوش بده!  Big Grin

حالا یکی کاریت نداره ها ._.

مشکوکم مشکوکم به تو ! (مدل خوده اهنگ شادمهر خونده بشه لطفا)
شکاکی از کارهای عمام بود.-.
عاشق این دخترم! یک مدل فرانسویه! کارا دلوین. این دیگه مطمینم دختر خوبیه. خیلی هم انرژی داره. خوبه؟  Big Grin
Big Grinدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/5_866db.jpg

سپاس شده توسط امیررضا* ، Wanton ، Spell †
فرید به نطرت چجوری کتاب بخونم

منظورم همین کاب های تیریخی البته فقط تاریخ

دو تا دارم

دوشت دارم خوب تا حافطم بمونه و اسماشون و... تاریخ روز

با کتاب دسی فرق داره
(16-07-2015، 2:46)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید به نطرت چجوری کتاب بخونم

منظورم همین کاب های تیریخی البته فقط تاریخ

دو تا دارم

دوشت دارم خوب تا حافطم بمونه و اسماشون و... تاریخ روز

با کتاب دسی فرق داره

فقط با علاقه! کار تحقیقی که نمی خوای بکنی! پس فقط با علاقه بخون. وقتی با علاقه می خونی نکات مهمش حتما یادت می مونه.

کم هستن دخترایی که در عین سادگی خوشگل باشن! اینم همون عکس اولش! باز نگاه کنید و لذت ببرید!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/301.jpg

سپاس شده توسط امیررضا* ، Wanton ، Spell †
(16-07-2015، 2:46)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشق این دخترم! یک مدل فرانسویه! کارا دلوین. این دیگه مطمینم دختر خوبیه. خیلی هم انرژی داره. خوبه؟  Big Grin
Big Grinدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/5_866db.jpg

قراره سال دیگه توی Suicide Squad بازی کنه ! خیلی خوبه .. گفتگوی آزاد نسخه 246 84
علاقه که دارم وگرنه نمیخریدم

الان تو یه کتاب رو یه بار میخونی منظورم اینه؟یا دو سه بار
(16-07-2015، 2:41)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان این نفر قبلی ها احیانا زیاد تر نشدن؟ دارن الکی انجمن رو سنگین می کنن. باید به صابر بگیم که در آینده یک حجم زیادی از این تاپیک ها رو مستقیما پاک کنه.

خیلی روی اعصابن .. دیگه نمیدونم با چه دلیلی بفرستمشون زباله دان ! گفتگوی آزاد نسخه 246 84
فرید دلتو به کارا خوش نکن .. .-.

مث اینکه زید کریسه ‌! .. :V

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان