امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

(27-06-2014، 12:34)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:30)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:25)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:23)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز گفت و گو خر اندر خره ...!
سلام B-)

سلام مای فرند(:

از جلو چشمآم خفه شوع
خیانتکار :|

صورت منو شطرنجی کنید.__.

بچم خجالت کشید ..!
:-)

.__.
من یه خیانتکارم|:
 سپاس شده توسط Thyme
آگهی
(27-06-2014، 12:35)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:32)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا مهناز جونی دوسش داری یا یکی دیه بگیرم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انگشتر

همیـن خوبــه.
لبــآس عروس کی بگیریــم؟!Blush

الان میمر پیدا می کنم میارم
خدافس
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mason
مرضی ..

پ.خ/:
 سپاس شده توسط Dead Silence
(27-06-2014، 12:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:31)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:25)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:24)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم?Big Grin

بوی خیانت میآد ...!
3cy
من عزیز  دل هممBig Grin
نچ!
به ارتباط نت اعتقادی ندارم|:

ارواح عمش ....!
:-\

عه|:
از عمه خودت مایه بزارBig Grin

مسئله تویی :|
عمه ی بی نوای من چه گناهی کردع ؟!
;-)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 84
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(27-06-2014، 12:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:27)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم ؟! ._.

جانم?Big Grin

جایه احمـــدرضا خالی .__________.

(27-06-2014، 12:23)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مردم پیت بولم مرده=)
شما دخدری در نتیجه جاسمم=)؟؟؟ بقیشو خودت بگو

چه مسخره *-_-* :|

خیلی دلیل چرتی بود *-_-*

ی چیز منطقی بگـو ! *-_-* ///= !

کاسه داغ تر از آش|:
-_-

تازه محمد ، داداش احمد هم اینجاس .___.

وای وای وای .___.

عه|:
من غلط کردم
خواهر فاطی برو اونور!.__.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-06-2014، 12:35)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:33)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:29)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیییییییییییغ
cry girl

تو چت شد یهو؟؟؟

خو عروسی دوستمه *-*
جیغ نداره ک باید پاشی برقصی
اگه این رو دوس اری ک خوب همینو بگیریم اگه ن بریم چن جا دیه رو هم بگردیم

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSxnkHob03XE9jTDrVDScLN7XOdtTrZ6JD3ijE__90LcO3Uqq4RJw
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(27-06-2014، 12:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:33)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:30)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:25)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز منم عروسی دعوتم ؟
cry girl

آرره.....تو ســآقدوشم شــو.

پس لباس عروست کو ؟¿

لباس من کو ¿؟

لباس دوماد کو ؟¿

لباس مهمونا کو ¿؟

خاک ب سرم عروسی منکراتیه o_O

لباس عروس دیرو گرفته شد
لباس دوماد ب علت مشکلات مالی خریداری نشده
مث اواتارم میا تو عروسیBig Grin
لباس ساقدوش و مهمونا ب من ربطی ندارهDodgy

دوماد لخته o_O

لباس ساقدوشارو باید عروس دوماد بگیرن >~<
(27-06-2014، 12:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:32)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گ*وه خوردم ..!
:-)
نگاه من انقد ترسناکه ؟ =)

.__.

قلبم افتاد رو دامنم ...!
والاع ...!
تو که عخش منی ، فدا اون نیگاهات ...!
;-)
Unknown
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 84
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان