امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(21-09-2021، 22:46)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:44)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیس بزار صر وصدا ها بخوابه خودم میبرمت قایمت میکنم

باشه باشه من جمع میکنم وسایلو تو بیا دنبالم Big Grin

گیتارتم بیار میخوای بریم شمال مخ پسر خوشگلا رو بزنیمTelegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
آگهی
(21-09-2021، 22:53)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:52)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلممم .-.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16222333928902

Be1

حدس میزنم‌ی چیز گنگ باید نوشته باشی با این استیکر D:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(21-09-2021، 22:52)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلممم .-.

https://harfeto.timefriend.net/16222333928902

میمونُ ببین یه خبر میگیره از آدم ):
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
(21-09-2021، 22:48)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:47)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا رو تو جدیی نمبری پ هیس شو
من نمیبرم خودس میاد بریم Angel  Big Grin

نه تینا با من میاد چهار چشمی حواسم بت هس
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(21-09-2021، 22:47)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:46)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم برا همیشه((:
روزگار خوش((:

دیگه نمیای فلش ؟

ن سایت ن گپ
لفت دادم از گپ
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(21-09-2021، 22:53)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:52)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی 15 تا خورد خوابش برد زود،ولی خب بیدار نشد
ولی این 5 6 تا تضمینیه

شعتTelegh_01
نه داداش بیخیال xD
بدن من به قرص عادت نداره ._.*
هه هه هه
خوش بحالت
بدن من یخته جوگیره البته:/
وقتی سرما میخورم جنگ و جدال میشه

(21-09-2021، 22:55)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:53)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Be1

حدس میزنم‌ی چیز گنگ باید نوشته باشی با این استیکر D:
یس از کجا فهمیدی؟
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(21-09-2021، 22:53)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:50)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین خوشم میاد زود میگیری.

حرف چیزی بهش میزنم باور نکن ها فقط میخوام کاری کنم خودکشی نکنه Sleepy

بله آقا سیروان من منتظر میمونم ((((((((:
نه دیگه از الان بگو سیری

من فاشق همین وفاداریت شدم crying
(21-09-2021، 22:54)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:46)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه باشه من جمع میکنم وسایلو تو بیا دنبالم Big Grin

گیتارتم بیار میخوای بریم شمال مخ پسر خوشگلا رو بزنیمTelegh_01

با گیتار که نمیشه مخشونو زد
بایدد مایومو بیارم Telegh_01
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(21-09-2021، 22:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:47)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه نمیای فلش ؟

ن سایت ن گپ
لفت دادم از گپ
شت ...
دلمون واست تنگ میشه ولی
هر از گاهی یه سر بزن (((:
ناشناس
(21-09-2021، 22:51)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:48)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بکنه پاتریک رویاهای من Heart
نه خدانتونه
واااهاااییی چ زیبا 8

بکنه
اخ  قلم نکن پاتریکم Heart

(21-09-2021، 22:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه نمیای فلش ؟

ن سایت ن گپ
لفت دادم از گپ

باب اسفنجی رویاهای من باز چ شده
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان