امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)171 ஜ۩۩ஜ

(17-07-2014، 19:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

dhi dhi dhi :|

sghl ._.
سآرآ ._. فارسیش کن ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)171 ஜ۩۩ஜ 83
آگهی
(17-07-2014، 19:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 19:05)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 19:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 18:59)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 18:58)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم که هر روز با یکی ای!

تازه به خیلیا هم رَد دادم ._.
(با کی بودم دقیقاً؟ :|)

من که چشم مثل تو تو ناموسه دیگران نیست!

از این بچه های قد و نیم قد معلومه :v

در مورد هرکی تحقیق کردم آخرش به تو رسیدم ._.
در مورد خودتم تحقیق کردی؟ من باباتم میدونستی؟  ما چشمون تو نوامیسه بی شوهره!

قرار نیست آوا دختره منه و نوه تو من با تو نسبتی داشته باشم :v
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ERF@N
(17-07-2014، 19:07)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 19:03)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 18:57)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دست من ناراحتی؟! ،_،
T_T
حرفام شوخی بود.

از دست کسی ناراحت نیستم.:ngh:

آباجی ._. !
(17-07-2014، 18:56)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا امضات چشمو گرفته *_*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/yxv06x15w3kkcv1hor1q.png

عشقم (:
تینــــــا ^.^
وااااییییی چ کاور قشنگی!Heart_Heart

استفاده میکنم ازش
بیچاره استفاده!
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Dead Silence ، F A R ! N
(17-07-2014، 19:05)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرین از این به بعد فقط تو رو دوست دارم!
من دیگه دخترت نیستم !290p343
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، F A R ! N
(17-07-2014، 19:08)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 19:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 19:05)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 19:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 18:59)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه به خیلیا هم رَد دادم ._.
(با کی بودم دقیقاً؟ :|)

بگو بابا بگو بابا

جان جان پسر پسر قنده عسل
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence ، F A R ! N
(17-07-2014، 19:05)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 19:03)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 18:57)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دست من ناراحتی؟! ،_،
T_T
حرفام شوخی بود.

از دست کسی ناراحت نیستم.:ngh:

آباجی ._. !
(17-07-2014، 18:56)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا امضات چشمو گرفته *_*
http://8pic.ir/images/yxv06x15w3kkcv1hor1q.png

عشقم (:

(17-07-2014، 18:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم گلی!
برو عمتو خر کن :'|

T_T
منو تینا یک روحیم در دو جسم Angel

سپاس شده توسط Dead Silence
ای بابا چرا دعوا؟Dodgy
زشته هااااااااBig Grin

(17-07-2014، 19:08)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه دخترت نیستم !290p343

تو سرکشی باید بفرستمت مرکزه کودکانه تربیت نا پذیر!
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence ، F A R ! N
(17-07-2014، 19:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 19:08)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو بابا بگو بابا

جان جان پسر پسر قنده عسل

یکی اینو بگیره Confused :|
 سپاس شده توسط F A R ! N
Bad girl تو تینایی ؟ .-.

فقد اینو نفهمیدم -__-

خدافس ._.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، F A R ! N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان