امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

خدافس
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 83

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star ، † αƖιєη † ، Dead Silence
آگهی
(01-07-2014، 18:23)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آويش ؟ يـــــا ن..... ؟

مهناز ^_^

شيوا ^_^

جووووووووووووون؟bathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(01-07-2014، 18:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیف زن داره وگرنه الان جنگ جهانی راه مینداختمcry girl

واقنی زن داره :| ؟

من داشتم به این فک میکردم اگه صابر ازدواج کنه ماهارو عروسیش دعوت میکنه /:

دور اندیشی ._.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ♥CRAZY G!RL♥
(01-07-2014، 18:25)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

راستی فاطی بهت نگفتم دیروز بــآ ادمین رفـــتم بیرون ؟! :v

واقن ؟! ^_^
چیکارـآ کردید ؟! چیا گفتید ؟! *^_^*

(01-07-2014، 18:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنش کیه ؟! -___-

فقد مال منه .___.

:||
 سپاس شده توسط ♥CRAZY G!RL♥ ، Mïņ̃†êR

(01-07-2014، 18:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:22)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی ماکه تومدیریتیم نمیدونیم نکنه باصابل در ارتباطیcry girl

ساکت شو شیوا صـابر فقد مال منه >__<

v:

شیوا از تو بعیده !¡ [:
(01-07-2014، 18:24)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن !¡ |:

چـي ؟ Big Grin

(01-07-2014، 18:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من cry girl

هوو ژونم ؟!
تو ام اينجا بودي عـا يـا ؟
سلـام !
Big Grin
احمت شيرينيه مديريتشو نداد |:
شوورت چهخد خسيسه /:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

(01-07-2014، 18:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:22)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی ماکه تومدیریتیم نمیدونیم نکنه باصابل در ارتباطیcry girl

ساکت شو شیوا صـابر فقد مال منه >__<

v:

زن داره صابل؟
من برا نویسندگی در گفتگو آزاد خیلیــــــــــــــــ زحمت کشیدم!

یعنی نزدیک 2هزارو 50 ارسال کردم!!

ولی دیدم شدنی نیس فعالیت کردم تو آهنگ موسیقی.

400 توش ارسال کردم.

نزدیک 20 تا تایپک گذاشتم.

مطمئنا برا آهنگ  و موسیقی نویسنده میشیم!!!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، pink lady
شــیوا ؟! :|

مــنو پیشتـنهاد دادی ؟! :|

من میشم نویسنده سینما ؟! :|

نگو نمیشم cry girl
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(01-07-2014، 18:24)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:21)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود |\

احححAngel

اره احح Sleepy

هوقت کاری پیش اومد ، پ خ دادم بت عین آدم ج میدی ( ..)

وگرنه به زنت میگم از خونه بندازتت بیرون ( ..)
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان