امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(29-06-2021، 10:42)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 10:26)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو باش چقد نوشتم برات:|

داداش من همینکه میام فلشخور
یتی همینکه اینقد توان واسم مونده که گوشیو بگیرم دستم خیلی هنر کردم
شرمندت شدیم
وا ..! یه جوری میگی انگار میخوای کوه بکنی ._.
نمیشه اینجوری . باید جواب بدی >-<
 سپاس شده توسط shghyegh ، Mohlek
آگهی
(29-06-2021، 10:41)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 10:23)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با من هستید؟

بله

نمی شناسی که بگم
ولی تو اینجا یه دوستی دارم که رفیقمه شاید دوست نداشته باشه هویتش رولو بدم
بچه خوبیه شما هم باهاش تا الان حرف زدی حتما
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط shghyegh ، Mohlek
(29-06-2021، 10:42)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 23:21)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
خالیش کلدم دیگه قهل نکن :ngh:

قهر نکردم که عزیز دلم ^^
پس پ.خم را جواب بده بانو Undecided
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط *VENUS*
(29-06-2021، 10:30)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 10:29)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اناروم یعنی چی؟.-.
ترک کجایی؟

یعنی میفهمم انادوم هم میگن
ترک همدان ولی ساکن تهران
انادوم نشنیدم ولی آنادیم چراD;
خوشوقتم(:
ما هم ترک تبریزیم
من ممد محی
 سپاس شده توسط آمین
(29-06-2021، 10:42)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 10:26)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو باش چقد نوشتم برات:|

شرمندت شدیم
بزا خودم توانم برگرده سرجاش با دمپایی بیام سراغت همون ی ذره توانم بگیرم ازت 3
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(29-06-2021، 10:43)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرمندت شدیم

باورت میشه صبح بلند شدم اولین چیزی که به ذهنم اومد حرفای دیشب بینمون بود ؟ :|
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، shghyegh
(29-06-2021، 10:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 10:30)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی میفهمم انادوم هم میگن
ترک همدان ولی ساکن تهران
انادوم نشنیدم ولی آنادیم چراD;
خوشوقتم(:
ما هم ترک تبریزیم
من ممد محی

گویشش فرق داره با هم
ما میگیم قالوب سنه شما میگید گالیب سنه درسته؟
منم خوشبختم
ممنون
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط Emmɑ
(29-06-2021، 10:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 10:42)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قهر نکردم که عزیز دلم ^^
پس پ.خم را جواب بده بانو Undecided

به روی چشم ^^

(29-06-2021، 10:46)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 10:43)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه واقعا
فکر نمیکنم حتی برات مهم بوده باشه /:
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(29-06-2021، 10:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 10:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس پ.خم را جواب بده بانو  Undecided

به روی چشم ^^

(29-06-2021، 10:46)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه واقعا
فکر نمیکنم حتی برات مهم بوده باشه /:
به جون فلشخور تا همین الانشم ناراحتم :|
فقط میخوام بگم اشتباه میکنی همین
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS*
(29-06-2021، 10:17)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 10:01)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتی ترشیده._.
منم دارم.-.

من دوتا دارم هه هه

(29-06-2021، 10:03)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قهر نکن نفس
بیا بریم

باشه عشقم
من حاضرم

پ بیا دیگه دوساعته سوار خرم
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان