نظرسنجی: خب حالا که بیشترین رای برای لایک نکردن به نداشتن حس مربوط میشد سوال جدید ما این است چکار کنیم تا شماحستان بیدار وسرزنده شود؟(دی:)
این نظرسنجی بسته شده است.
کاری نمیتونید انجام بدید|:
15.25%
9 15.25%
پول بدید |:
50.85%
30 50.85%
به ازای هر لایک لایکی بدهید|:
33.90%
20 33.90%
در کل 59 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ

یکی بیاد بریم کوه! امروز:|
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Dead Silence ، I r A n
آگهی
(25-07-2014، 3:24)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:19)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:12)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشت دوسته من غیبت نکـن..Smile خیلی هم بچه نازنینو و دوست داشتنی ایـه..!*_*{بلانسبت خـوده واقعیش..-_-}

اونم گفته بود 25..حالا مهـم نیس دیگه ولش کن..+_+

بعدن میگـم..

راستی بچه ها فریــد به همه سلام رسونـد..Smile

با فرید رابطه داره:|
ماله رابطه نیس..Smile..

در ضمن ما از اوناش نیستیم که بیایم به دوستمون خیانت کنیم..{امیدوارم برداشت بد نکنی تیکه به کسی نبود..}

بعدشم سنه بابا بزرگِ مرحومِ منو داره..|:

آقای فرزآم..یک درخواستی دارم..!*_*
داشتنه شماره طرفم میشع رابطه! چرا برداشته بد می کنی:|
تو مخ ملت کردن تا رابطه میاد بیوفتید یاده رابطه ی نامشروع :|
تو مخه ملت نکردن
به خاطره رفتار های چند تا آدمه هیزه و هوس بازه که ملت از این کلمه و از این رفتار میترسنUndecided
منم به دسته چند تا از این افراده هوس باز بدبخت شدم:4fv::ess:cry2cry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ 82

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ERF@N ، I r A n
موخوم سبزواری حرف بزنم
البته بیشترش رو حرفابی که روش میه
 سپاس شده توسط ERF@N ، ღSηow Princessღ
(25-07-2014، 3:29)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:24)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:19)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با فرید رابطه داره:|
ماله رابطه نیس..Smile..

در ضمن ما از اوناش نیستیم که بیایم به دوستمون خیانت کنیم..{امیدوارم برداشت بد نکنی تیکه به کسی نبود..}

تو مخه ملت نکردن
به خاطره رفتار های چند تا آدمه هیزه و هوس بازه که ملت از این کلمه و از این رفتار میترسنUndecided

بیا میدیمت به امیررضا
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ღSηow Princessღ ، I r A n
بریم تو فاز خارجیا ..

فرزام تو ام خیلی اوشکولی ک طرفدار inna یی :|

چون عقده داره بدنشو ب همه نشون بده :||||

دختره ی بیشعور ._.

هار هار بسوز :/\
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، hanie directioner ، ღSηow Princessღ ، I r A n
عرفان بس کن
 سپاس شده توسط ERF@N
(25-07-2014، 3:31)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریم تو فاز خارجیا ..

فرزام تو ام خیلی اوشکولی ک طرفدار inna یی :|

چون عقده داره بدنشو ب همه نشون بده :||||

دختره ی بیشعور ._.

هار هار بسوز :/\

در یک جامعه اروپایی معنی نداره حرفت.__.
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، I r A n ، Dead Silence
(25-07-2014، 3:29)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بیاد بریم کوه! امروز:|

آقا راهپیمـآیی..!@_@ شما باید حضور سبز داشته بآشی..+_+ پاشی بری دربنـد میگیرنت..میگن چرا نرفتی راهپیمایی..!-_-

(25-07-2014، 3:29)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو مخه ملت نکردن
-_-
آقا من گفتم چیزی نیس که برای همه شفاف سازی شه..نرن به دوستـم بگن..این با دوس پسر سابقت ارتبـآط داره..-_-

در ضمن..کم خالی ببند..ما مخملی نیستیم..!Angel
 سپاس شده توسط ERF@N
(25-07-2014، 3:31)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماله رابطه نیس..Smile..

تو مخه ملت نکردن

بیا میدیمت به امیررضا
از چ نظر؟Undecided

سپاس شده توسط ERF@N
(25-07-2014، 3:32)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان بس کن

باید کم کم به فکر باشی! الآن سنه دختر تور کردنته! من هم سنت بودم با سه تا دختر بودم:|
 سپاس شده توسط I r A n ، امیررضا* ، Dead Silence ، hanie directioner

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان