امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(23-01-2014، 20:54)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:52)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...
مسکی گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 81

سلاااااااااااام خودتیییییی؟=)))) کم پیدایی! کجایی؟=)
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Ðår¥å
آگهی
(23-01-2014، 20:55)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برفتم های هایShy

به سلامت=)):-(

مهر اوه اول بوس گنده بزرگ آبدار بدع بعدا Tongue
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 81

سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(23-01-2014، 20:52)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...
کمـسی*_*
(23-01-2014، 20:53)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=))))))))))))))))))))))))

دوره دستت =)))))))))

کصآفطط =)))))))))))))))))))

=))))))))))))))
واقعنم انداختم تو دسم=)))))))))))))))
 سپاس شده توسط Albert wesker
(23-01-2014، 20:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خانومم !! ناراحت نشو به تو که زن اولمی بیشتر توجه میکنم !!

زن اولــت!!!؟؟؟

ولی من فــک میکردم...cry girl

ای بابا !!

بابا ما از اول با یه نیت اومدی با صدتا نیت داریم میریم !! Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(23-01-2014، 20:56)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرتین یا ممد عخشم♥__♥

میخوام بهت یه شعر تقدیم کنم^___^

تقدیم کن تقدیم کن !!

من دلم آرتینو میخواد/سلی دلش آرتینو میخواد/دخی موناع آرتینو میخواد ولی آرتین منو

میخوااااااد آرتین منو میخواد^______^
 سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂
(23-01-2014، 20:57)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:55)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:54)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:52)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
کی حوصله داره ؟
من حوصله دارم

تو غارسایی هستی Big Grin
تو هم همینطور
من رئالی ام Big Grin
بله سینا
اخی احمدرضا خیلی خوبه من دوسش دارم بیچاره کجاش مثل این ارتینه اخهBig GrinBig Grin

(23-01-2014، 20:55)safa=مهسا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...من کاربر جدید هستم خوش حال میشم باهاتون دوست شمBlush
سلام مهسا جون
 x Better To Hurt by true than comofort by the lie x
(23-01-2014، 20:57)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:54)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...
مسکی گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 81

سلاااااااااااام خودتیییییی؟=)))) کم پیدایی! کجایی؟=)
ب نظرت چه کَسه دیگه ای جرئت دآره از شکلکه من استفآده کنه ؟؟ :>> گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 81

اونجآهآییم =))

تو نیسی >__<

خوبــی شومپت ؟؟ گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 81
 سپاس شده توسط Albert wesker ، ♂ǺŘŤĬŊ♂

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 134 مهمان