امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

@"Alien"
حاجی
اینو بزارم پروف
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، Prometheus ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(03-06-2021، 8:46)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Alien"
حاجی
اینو بزارم پروف
؟

آهنگ پلی شد و ستایش مُرد Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(03-06-2021، 8:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 8:46)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Alien"
حاجی
اینو بزارم پروف
؟

من بخاطر وقوع این اتفاق ناگوار معزرت میخوام Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
(03-06-2021، 8:54)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 8:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بخاطر وقوع این اتفاق ناگوار معزرت میخوام Telegh_01

معذرت چیزه طرف مُرررد خدا خیرت بده Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS

@"Alien"
حاجی
اینو بزارم پروف
؟

به به
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
(02-06-2021، 23:59)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://s19.picofile.com/file/8435433092/trim_0F1BF17B_61A1_477B_B792_2E3595E3D8E9.MOV.html

دیگه نبینم هیچ بی پدر مادری درباره مردمان این شهر که باعث شدن خواهر مادرشون الان اسیر اجنبی نشن بیاد زر بزنه  Heart

#بی_اصالت
#بی_ریشه

سردار جنگل

احسنت زنده باد کامیونیزم✊✊
ناشناس
(02-06-2021، 22:29)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 22:10)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی خدا:/
میخوام داستان چرخه زندگیمو بگم(طنز):|
راستش من از نظر خودم یه قیافه متوسط رو به بالا دارم:/
اگ ابرو هام پیوندی نبود (ارثیه) یه قیافه جذاب داشتم:/
بزرگ شدم بین ابرو هامو ور میدارم خیلی پر شده:| وسط ابرو هام از رو موهای سر بیشتر مو داره خیلی ناجوره:/
ولی بعضی وقتا به خودم تشر میرم چرا ابروهام صورتمو خراب کرده و به خاطر جوشام خال داره شده:/
همون روز یه کسایی رو میبینم اصن قیافه ها خراب:|
یه چند وقت پیش خودمو فوش میدادم ک چرا ابرو هام پیوندیه رفتیم بیرون و اینا رفتم یه مغازه خواستم قیمت گوشی دستم بیاد مخ بابامو بزنم یکی برام بخره:/ دو تا دانشجو دختر دیدم زهرم ترکید اصن
ارایش درحد چی بگم:| اصن خراب :| اگ ارایششونم ور میداشتی سیاه:| عیت لاستیک ماشین سیاه میبودن:| انقد کرم زده بودن کارد میزدی 7 8 کیلو کرم ورداشته میشد:| گفته خدا رحم کرد یه قیافه درست حسابی داریم :|
یه روز هم رفتیم بیرون
ی پسری رو دیدم خیلی قیافش قشنگ بود یعنی در حد لالیگا :| خیلی ناز بود:|
همون روز ک رفتم خونه رفتم جلو اینه هی فحش میدادم ارش کاش میمردی ولی به دنیا نمیومدی با این ابروهای بزیت:| و غیره
بازم رفتم بیرون ی ادم زشت دیدم و همینجور ادامه پیدا میکنه:|

این کارت اسمش سلف تاک یا گفتگوی ذهنی عه .

و تا نخوای ادامه داره هی این چرخه .

کام ان بنظرت ی ابرو انقدر مهمه که دائم با خودت در حال کلنجار باشی و حرف بزنی و انقدر زمان صرفش کنی؟

تو همه جوره زیبایی ، حتی با ابرو های پیوندی .

و در آينده انقدر وقت داری عوض کنی قیافتو (اگر دوست داشته باشی) که الانت اصلا یادت نیست و اهمیتی هم نداره . 

خیلی وقتا اینارو به خودم میگم اما بازم همینطوری ادامه پیدا میکنه نمیدونم چرا ها ولی ابرو هام خیلی اذیت کنندن برام.-.
عکس های بچگیمو که میبینم اصلا ابرو پیوندی نداشتم:/ ولی الان چی:|
کلا نمیدونم چیه چی هست :| اذیت کننده شده برا خودمم این حرکاتم
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷ 81

@"Alien"
حاجی
اینو بزارم پروف
؟

بزار
 سپاس شده توسط Mohlek
(01-06-2021، 15:53)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینجام. ^^
اینجوری نگو چشم میخوریماااا :۷

نه نه، همینجا نبودی (((: 
چشم خوردیم آلردی عزیز دلم، ببین، هر دو روز یه لاین توی گ.ا داریم مینویسیم
بقیه پلتفرمامون خاک و تار عنکبوت گرفته  Telegh_01
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷ 81
 سپاس شده توسط *VENUS*
(03-06-2021، 0:00)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 22:16)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه سلام*-*
مرده بودم*-*

من ی آمری واقعیییمم
توم اکسوال شو/:
عه سلام (:
اوم منم

اون دنیا من جهنم بودم*-* انقد کیف داد

(03-06-2021، 0:28)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 22:55)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی دختر بدی شدی جدیدا/:
نه الان/:
اعضای اکسو را ب ترتیب نا م ببرید
سه عضو قبلی را نام ببر
معروف ترین آهنگ اکسو چبست؟

یا ورلد واید -_-

واقعا زشته/: الان منو ببین
جین نامجون جیمین شوگا جی هوپ ته کوک/:
معروف ترین آهنگم دینامیته/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان