امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 272 "

(30-09-2015، 21:29)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا..
سلام.. (((:
چقدر دلم برات تنگ شده بود..
-
سلام مرضیه.. ((:

ماهانمـ .. (((:

سلامـ (:

ببخشید ندیدمت !

خوبی عشقممـ ؟
 سپاس شده توسط Interstellar ، sober
آگهی
(30-09-2015، 21:29)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا..
سلام.. (((:
-
سلام مرضیه.. ((:

ماهانی ^__^

سلام .. خوبی ..؟

منم خیلیییییی دلم تنگ شده بود 6gd!!
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Interstellar ، sober
(30-09-2015، 21:30)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2015، 21:28)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2015، 21:27)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2015، 21:25)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2015، 21:24)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی :»
ی چن روزی بود ندیده بودمت تو گ.ا
(..) ولش
بآشه...
خب چخبر از مدرسه Confused ؟

هیچی میریممیخندیم بعدش میایم :|
تو چ خبر
برعکس ما میریم گریه میکنیم بعد میآیم ( از بس این فضای مدرسه دردناکه ! )
+ خبری نیس فردا میریم مسافرت جمعه برمیگردیم
یه مسافرت کوتاه مدته

خوش ب حالت ما امروز تو نماز خونه داشتیم دعا کمیل میخوندیم:|
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، sober
(30-09-2015، 21:28)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2015، 21:25)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2015، 21:23)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2015، 21:21)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2015، 21:18)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
" گفتگوی آزاد نسخه ی 272 " 81

میبرمت مکه جرثقیل بیوقته روتا:|

زود بترس از خدا باس برم حموم :|

خودت بترس |:

بیا با هم بریم مکه من میرم زیر جرثقیل تو برو فرودگاه 
25r30  :7777777

من غسلمو نگه داشتم ک مرده شوره انجامش بده |:
خودم حال ندارم |:
زکی:| من خودم مامور فرودگام:|

ایشالا وقتی مرده شوره داره قسلت میده از دستش لیز بخوری:|
مگه ماهیه؟:|
سلام بر نویسنده متخصص دانستنی ها: )

دانستنی ها..
منظورتون منم؟

به هرحال سلام.. (:
نجوم و اینا همه ش دانستنی هاس دیگه Big Grin
اسمتو نمی دونم آخه
 سپاس شده توسط Interstellar
(30-09-2015، 21:31)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا..
سلام.. (((:
-
سلام مرضیه.. ((:

ماهانمـ .. (((:

سلامـ (:

ببخشید ندیدمت !

خوبی عشقممـ ؟

ابله.. (((:
آره تو خوبی؟ ((:
 سپاس شده توسط sober ، Brooklyn Baby
(30-09-2015، 21:32)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2015، 21:30)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2015، 21:28)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2015، 21:27)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2015، 21:25)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(..) ولش
بآشه...

تو چ خبر
یه مسافرت کوتاه مدته

طولانیه؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط sober
(30-09-2015، 21:29)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2015، 21:27)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2015، 21:23)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زکی:| من خودم مامور فرودگام:|

ایشالا وقتی مرده شوره داره قسلت میده از دستش لیز بخوری:|

پَ همکاریم :| 

نفرینت کنم ؟
ایشالا بره لای در :7777777

احسان تورو ب دستای بریده قمر بنی هاشم دیگه عکس نذار:|

ایشالا برا تو صابون بره توش(:

نامرد کصافط :|
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، sober
(30-09-2015، 21:32)_Tɪηα_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا..
سلام.. (((:
-
سلام مرضیه.. ((:

ماهانی ^__^

سلام .. خوبی ..؟

منم خیلیییییی دلم تنگ شده بود 6gd!!

عزیزم..

آره تو خوبی؟ ((:

فدات شم..(((:
 سپاس شده توسط sober ، Dead Silence
(30-09-2015، 21:33)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2015، 21:32)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآشه...

تو چ خبر
یه مسافرت کوتاه مدته

طولانیه؟

اره بعدش سینه زدیم:|

بد نماز خوندیم:|

باز دوباره سینه زدیم:|

مگه تولد نیس ؟ همه داشتن سینه میزدن:|
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، sober
(30-09-2015، 21:30)_Tɪηα_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم ..خدافظ 129f

وایسا … T_T
 سپاس شده توسط sober ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان