امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ

(24-06-2014، 23:29)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 23:28)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آویشن :| ...!

نیکی ام ^_^
فلا آویش نیس آوایی ^_^

عه ؟
نیکوووولووووو
خوبیع ؟
پس این دخترع دوست من کو ؟
رمزشو چی جوری گرفدی آخشوول ؟
;-)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 81
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D
آگهی
(24-06-2014، 23:29)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 23:16)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آويشن ^_____^

آویشن مآل منه ..!
نزدیکش نشو ..!
:|
AviiiiiiiSh

بزا خودش بيآد |:
نزديك نزديك نزديك تر 0________0
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، Thyme
(24-06-2014، 23:30)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 23:28)عسل اتیس پاله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان بگید من چجور میتونم با بچه های دیگه آشنا بشم عکسو منتشر کنم؟!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 81 :dodgy::dodgy::dodgy::dodgy::dodgy::dodgy:

آرین سری جدید راز بقا Big Grin

بدو چیپس رو بیار بدو بدو Big Grin

اومدم
خرشت
خورشت
خرشت
خورشت Big Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(24-06-2014، 23:29)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 23:28)عسل اتیس پاله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان بگید من چجور میتونم با بچه های دیگه آشنا بشم عکسو منتشر کنم؟!

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 81 :dodgy::dodgy::dodgy::dodgy::dodgy::dodgy:

خب بابا خوشگلی خودتو نکش :|
بی تربیت ایکبیری 10 بار یه سوالو کردم جواب ندادین!!
(24-06-2014، 23:29)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 23:29)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 23:27)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 23:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها کسی میدونه فاطی گفت من از کی خواستگاری کنم ؟؟؟

ستاره!

کی هست ؟
خوبه فردا دست به کار شم ؟ Big Grin

تو رو اما کار کن فعلاً Smile

اما ردیفه کشتی منو
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(24-06-2014، 23:31)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 23:29)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 23:28)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکی ام ^_^
فلا آویش نیس آوایی ^_^

عه ؟
نیکوووولووووو
خوبیع ؟
;-)

هووووووووووو
با نيكي نحرف هآ
روش تعصب دآرم 0___0
Big Grin
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، Thyme
فردا نیاد تکلیف چیه Big Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(24-06-2014، 23:31)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکی ام ^_^
فلا آویش نیس آوایی ^_^

عه ؟
نیکوووولووووو
خوبیع ؟
;-)

ب سختی ^_^
قول داده بودم کسی نفمه با اکانتش میام |:
چقدم ب قولم عمل کردم |:
خخخخ
 سپاس شده توسط Thyme
بی تربیتا بی فرهنگ خیلی دلتونم بخاد
(24-06-2014، 23:33)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا نیاد تکلیف چیه Big Grin

میاد میاد
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان