امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ

(19-06-2014، 17:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:38)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:36)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:34)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:31)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی سخت ترین کار دنیا بازی کردن کال اف دیوتی رو درجه ی خیلی سخته .. لامصب می ترکوننت :|

پس مرحله اون هلیکوپترای کوچیک توی GTA Vice City رو بازی نکردی :|

من جی تی ای بازی نمی کنم اصلا .. سخت ترین کارای دنیای خودمو گفتم ! Angel

جاست GTA IV

:|

من معتادشم ^_^

خیلی بازیه خوبیه ^_^ حتی بهتر از کال اف دیوتی :|

هیچی مثل سن آندرس نمیشه ! :|
روش مُد نصب میکردم ! یآدش بخیر ! :|

تا حالا بیشتر از جی تی ای بازی نکردم :||

اونم برمیگرده ب سه سال پیش :|

خیلی وقته از بازی کشیدم بیرون ! :|

اومدیم نــت Just For fun ! :|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Brooklyn Baby
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://topnop.ir/uploads/201212/tpn6207/lINhR4mr8J.jpg
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 81
 سپاس شده توسط Wanton ، Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
دافظــ.... (:
 سپاس شده توسط Wanton ، Brooklyn Baby ، T A R A ، Mᴏsᴇs ، First Star ، றДЯZ!Єђ
(19-06-2014، 17:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:38)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:36)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:34)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:31)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی سخت ترین کار دنیا بازی کردن کال اف دیوتی رو درجه ی خیلی سخته .. لامصب می ترکوننت :|

جاست GTA IV

من معتادشم ^_^

هیچی مثل سن آندرس نمیشه ! :|
روش مُد نصب میکردم ! یآدش بخیر ! :|

اگه watch dogs رو بازی کنی نظرت عوض می شه
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Wanton ، Mason ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(19-06-2014، 17:42)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتر از رزیدنت اویل 4 پیدا نمیشه|: !!

عاشق این بازیم♥.♥

اینقدر تمومش کردیم همه لباسا و اسلحه ها واسش آزاد شد :|

خانوادگی :|

دقیقا|: !

من دیگه بازی کنم بالا میارم|:

فوت آبم همه رو|:

اشلی عین مارمولک فقط گریه میکنه-_-

ولی خدایی با زِرِه بهتره!!
 سپاس شده توسط Wanton ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
الان فهمیدم من چقدر با فاطی زر میزدم :||
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(19-06-2014، 17:42)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا^_^

مرضی ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
http://topnop.ir/uploads/201212/tpn6207/yo9BvgM3Yj.jpg
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Wanton
(19-06-2014، 17:41)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاست GTA IV

من معتادشم ^_^

علایق منو زیر سوال نبر خوشم نمیاد Angel
کی ب علایق تو کار داش ؟ :||||
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
سس تار تار:|:|:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان