امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(14-03-2014، 22:41)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:39)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:37)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همتون نظرتونو بگید لطفا BlushBlushExclamation
میدونم نظرم برات مهم نیBig Grin

ولی نام کاربریت ینی چی؟Huh
از کجا میددونی مهم نی ؟؟؟؟

ینی هات لاو خخخخخخخخ این اسمو تو یکی از این سایتا دیدم خوشم اومد 
حالا چطوره
حدس میزنم...Sleepy
معنیش چیه؟Huh

سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
آگهی
(14-03-2014، 22:37)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:32)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:28)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:18)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:14)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب حالاUndecided
خارش داریا فراز خانDodgyAngry
خب حالا کش نده Big Grin
اصلا خیلی زشت بودConfused
شد حالا؟؟؟؟
حسودی نکن شیدای منHeartSmile
ایششششConfusedConfusedConfusedConfused میدونه ها بدم میاد یکی بگه بهم شیدای من بازم تکرار میکنهDodgycrying
اصلا گمشوDodgy
تو و آرمین تا منو نکنین تو قبر راحت نمیشینین
چشم دیگه نمیگمBig Grin
من غلط بکنم تورو بکنم تو قبر...
آفرین پسره خوبی باشSmile
پ.خ بده اونجا به حسابت رسیدگی کنمBig GrinTongueDodgy
یا قمره بنی هاشم یکی به دادم برسه کمکcrying
بچه ها من رفتم اون دنیا بایAngel
خیانت تلخ ترین قسمت یک زندگی عاشقانه است ، جایی که با قلبی شکسته و وحشتناکترین دردها متوجه میشی با تمام وجودت زیباترین داشته ات “عشق” رو به بی لیاقت ترین شخص دادی !!!
 سپاس شده توسط ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫
(14-03-2014، 22:41)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:36)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بچ نام کاربری من خوبه عایا HuhHuh
آره عزیزم خیلی عالیهHeartHeartSmile
مرسی عجیجم

(14-03-2014، 22:43)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:41)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:39)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:37)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا چطوره
حدس میزنم...Sleepy
معنیش چیه؟Huh
نمیدونم والاع لاوکه میشه عشق هات هم داغ میشه عشق داغ یا مثلا عشق گرم خخخخخخخخ
گــفـتگـوے آزاد 【89】 80
 سپاس شده توسط ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫
بچه ها اگه جنگ بشه چیکار میکنید؟؟
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
(14-03-2014، 22:43)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا چطوره
حدس میزنم...Sleepy
معنیش چیه؟Huh
اولا هات نیس هِیت هستش که معنی هیت میشه نفرت هیت لاوم لابد میشه نفرت از عشق
(14-03-2014، 22:43)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:37)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:32)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:28)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:18)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب حالا کش نده Big Grin
اصلا خیلی زشت بودConfused
شد حالا؟؟؟؟
حسودی نکن شیدای منHeartSmile
ایششششConfusedConfusedConfusedConfused میدونه ها بدم میاد یکی بگه بهم شیدای من بازم تکرار میکنهDodgycrying
اصلا گمشوDodgy
تو و آرمین تا منو نکنین تو قبر راحت نمیشینین
چشم دیگه نمیگمBig Grin
من غلط بکنم تورو بکنم تو قبر...
آفرین پسره خوبی باشSmile
پ.خ بده اونجا به حسابت رسیدگی کنمBig GrinTongueDodgy
یا قمره بنی هاشم یکی به دادم برسه کمکcrying
بچه ها من رفتم اون دنیا بایAngel

ینی تو اینقدر از من میترسیHuhExclamationDodgy
بیخیال فعلا حال ندارم حالتو بگیرمBig GrinTongue

بعد از تو

هر که عاشقم شد
دلش به حالم سوخت
دستانم را گرفت
و باهم
به دنبال تو گشتیم

(14-03-2014، 22:44)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:41)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:36)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی عجیجم

حالا چطوره
حدس میزنم...Sleepy
معنیش چیه؟Huh
نمیدونم والاع لاوکه میشه عشق هات هم داغ میشه عشق داغ یا مثلا عشق گرم خخخخخخخخ
اون هاتی که میگی اینجوریه hot
(14-03-2014، 22:44)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی عجیجم
آرع در کل خشنگهExclamationExclamation

سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، The Darkest Light
مرسی اندیا جونم واقعانم همین طور هم هست متنفرم .... Big GrinBig Grin

(14-03-2014، 22:47)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی عجیجم
آرع در کل خشنگهExclamationExclamation
 سپاس شده توسط Andrea
آندریا گلم!
خواهش میکنم بااااای شب خوش

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان