امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

(14-11-2013، 15:35)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:33)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:26)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صلوات=|

الله و مه صل الا محمد و اله محمد و اجه فرجهوBig Grin

خواهر من الان یکی معماری می خنه یکی پزشکی حالا من موندم چی کاره شم=ا
با هر چی شوخی میکنی با مقدسات شوخی نکن
عاقیت خوبی نداره
میشه لدفن امضاتو عوض کنی؟:|
آگهی
بای همگی=|

(14-11-2013، 15:39)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:35)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:33)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:26)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صلوات=|

الله و مه صل الا محمد و اله محمد و اجه فرجهوBig Grin

خواهر من الان یکی معماری می خنه یکی پزشکی حالا من موندم چی کاره شم=ا
با هر چی شوخی میکنی با مقدسات شوخی نکن
عاقیت خوبی نداره
میشه لدفن امضاتو عوض کنی؟:|
چرا؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ☆★ super star★☆
(14-11-2013، 15:36)مدینه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خوبی؟^__^
من که خوبم

تو خوبی؟
نع:|
(14-11-2013، 15:35)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن خعلی بدی سلام کردم:|

سلام دارم جواب می فرستم ولی می گه 10 ثا نیه بعد...حالا شدBig Grin
نقل قول: میشه لدفن امضاتو عوض کنی؟:|
با منی؟

اگه با منی نمیشهBig Grin
آقآعرفآن منو شناختید؟Big Grin
(14-11-2013، 15:38)مدینه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خیلی ممنون که اینقدر بهم اهمیت می زارین اصلاگفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 80گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 80
برا چی اخه؟

مثلا ببین اون از ✘♥Sky✖Angel♥✘ اون از ♥AyLIn♥ اون از ღSnow Princessღ و... اصلا انگار ما ادم نیستمAngry
چرا میاید فلشخور
نقل قول: نع:|
برا چی بدی؟
هعیــــــــــــ:|

(:  ......  nobody  is  #perfect

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان