امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(03-06-2021، 7:37)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 7:31)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:/

الان فهمیدم امروز امتحان نگارش داریم ._______. ._________________.

بده من بنویسم ۱۰ میگیری=/

انشا که راحته.... سوالاتشو نمیدونم چیکار کنم ._. هخخخخخخ
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
آگهی
(03-06-2021، 7:41)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 7:37)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بده من بنویسم ۱۰ میگیری=/

(03-06-2021، 7:38)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرد و خاک ب پا کردی بچه

*ایموجی قلب*
**استیکر تشکر*
*استیکر اینه خودت بچه ایی*
*ایموجی چشاش قلب*
*استیکر خواهش میکنم *
*استیکر به هر کی کوچیکتر از ماس بچه میگویند ،گوگولی *
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:}
 سپاس شده توسط Prometheus ، THEDARKNESS
(03-06-2021، 7:47)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 7:41)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*ایموجی قلب*
**استیکر تشکر*
*ایموجی چشاش قلب*
*استیکر خواهش میکنم *

*ایموجی لبخند با گونه اآی سرخ*
*استیکر عجب *
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
*ایموجی اسب زورو *
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Prometheus
(03-06-2021، 7:47)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*ایموجی قلب*
**استیکر تشکر*
*ایموجی چشاش قلب*
*استیکر خواهش میکنم *

اسم قبلیت چب بود؟
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(03-06-2021، 7:49)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*ایموجی چشاش قلب*
*استیکر خواهش میکنم *

*استیکر عجب *

*استیکر لبخند متقابل جلوگیری از ضایع نشدن طرف ^^ *
*استیکر تعجب نکن*

(03-06-2021، 8:13)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*ایموجی چشاش قلب*
*استیکر خواهش میکنم *

اسم قبلیت چب بود؟

خواب و رویا :}
صب بخیر cof
=/
/=

ناشناس -_-
(03-06-2021، 8:29)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صب بخیر cof

صبح توام بخیر گوگولی
 سپاس شده توسط shghyegh
(03-06-2021، 8:27)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 7:49)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*استیکر عجب *

*استیکر تعجب نکن*

Telegh_01

(02-06-2021، 20:10)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 20:07)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگ بگو v:::

v:نه بابا

سرزمین مادری

https://rapkadeh.com/wp-content/uploads/2020/09/AmiReza-Sarzamine-Madari.mp3

با هم فیت بدین هیشکی نمیفهمه دو نفرین

زیاد شبیه نیستا :/

من رنگ استدیو ندیدم :/
(03-06-2021، 8:32)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 8:27)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*استیکر تعجب نکن*

Telegh_01

(02-06-2021، 20:10)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرزمین مادری

https://rapkadeh.com/wp-content/uploads/2020/09/AmiReza-Sarzamine-Madari.mp3

با هم فیت بدین هیشکی نمیفهمه دو نفرین

زیاد شبیه نیستا :/

من رنگ استدیو ندیدم :/

Winkا Cool
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان