امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(09-05-2021، 14:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 14:33)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه
یه چیزی که مینویسی
صد تا ری اکشن مخالف از خودشون نشون میدن
حالا انتخاب اینه که بهشون بخندی یا جوابشون رو بدی
شما برای مردم زندگی میکنی؟!
از مجازی انتظار هیچی نداشته باش
تا اینجا با قلبم عمل کردم
ولی مجبور نشدم قانونی که خودم وظع کردم رو بشکنم
فکر میکنی من توسط کدوم یکی از این ادمای اینجا ساخته شدم؟
توسط کدوم یکی تغییر کردم؟
توسط کدومشون یک پرهام واقعی شدم؟
اما حالا باید دشمنشون بشم؟
که دوستام رو از دست بدم...
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق ، Emmɑ
آگهی
(09-05-2021، 14:13)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب نظرتون مثه یه انسان شریف کار کنم پولدار میشم

خیر
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-05-2021، 10:12)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 5:44)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به هر کس که بیداره!

برو کلاب هوس آباد اباده

مگ کلاب هاوس نسخه اندروید دارع؟

خودشون میگن نه ولی بازار میگه هست 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-05-2021، 14:40)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 14:38)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون دختر بمون حداقل یکی پیدا میشه خرجتو بده پسر بشی باید خرج خیلی ها رو بدی.

بی هدب
چیه خب ادم پدر زن پول دار داشته باشه خوبه.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
عجــب :!...
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-05-2021، 14:39)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 14:13)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب نظرتون مثه یه انسان شریف کار کنم پولدار میشم

بستگی داره چیکار کنی
همون کار تو رشته خودم دیگه._.

(09-05-2021، 14:39)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 14:37)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس داشتم پسر باشم|:::::::
دختر باشی یا پسر فرقی نداره بلخره یک انسانی
اره ولی تبعیض های زیادی هست
یکیشم پریوش است|:

(09-05-2021، 14:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 14:37)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس داشتم پسر باشم|:::::::

منم دوس داشتم دختر باشم (ایموجی دست در دست)
اره میدونم25r30قبلا گفتی25r30
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Emmɑ
(09-05-2021، 14:42)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفت
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق ، shghyegh
(09-05-2021، 14:40)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 14:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما برای مردم زندگی میکنی؟!
از مجازی انتظار هیچی نداشته باش

حق گفتی

منم قبلا اینجوری بودم

تا یکی قهر میکرد دستپاچه میشدم تا آشتی کنیمو این حرفا

ولی بالاخره یکمی عزت نفسمو بردم بالا و الانم تا یکی الکی قهر میکنه سراغش نمیرم
آدم هرچی بزرگتر میشه عاقل تر هم میشه(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(09-05-2021، 14:43)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 14:42)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفت

:! خو چــرا :!
عجــب :!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS ، shghyegh
@"☆coииoя☆"
پرهام چت شده؟ فاز گرفتی؟

(09-05-2021، 14:44)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 14:43)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفت

:! خو چــرا :!
عجــب :!
ضد حال ترین کلمه شده.
بی ادب
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 131 مهمان