25-07-2014، 3:21
(25-07-2014، 3:19)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داشتنه شماره طرفم میشع رابطه! چرا برداشته بد می کنی:|
(25-07-2014، 3:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ماله رابطه نیس....
(25-07-2014، 3:12)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2014، 3:08)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2014، 3:02)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رزی گفته بود بیست و شیش -___- ب شوهرش رفته -__- هردو پت و مت :||
فعلا هستم ._. ولی از شب ی ساعتم نخوابیدم ._.
کارتو بگو ._.
با تبلت اومدم ._.
پشت دوسته من غیبت نکـن.. خیلی هم بچه نازنینو و دوست داشتنی ایـه..!*_*{بلانسبت خـوده واقعیش..-_-}
اونم گفته بود 25..حالا مهـم نیس دیگه ولش کن..+_+
بعدن میگـم..
راستی بچه ها فریــد به همه سلام رسونـد..
با فرید رابطه داره:|
در ضمن ما از اوناش نیستیم که بیایم به دوستمون خیانت کنیم..{امیدوارم برداشت بد نکنی تیکه به کسی نبود..}
بعدشم سنه بابا بزرگِ مرحومِ منو داره..|:
آقای فرزآم..یک درخواستی دارم..!*_*