نظرسنجی: خب حالا که بیشترین رای برای لایک نکردن به نداشتن حس مربوط میشد سوال جدید ما این است چکار کنیم تا شماحستان بیدار وسرزنده شود؟(دی:)
این نظرسنجی بسته شده است.
کاری نمیتونید انجام بدید|:
15.25%
9 15.25%
پول بدید |:
50.85%
30 50.85%
به ازای هر لایک لایکی بدهید|:
33.90%
20 33.90%
در کل 59 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ

(25-07-2014، 3:19)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:12)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:08)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:02)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی گفته بود بیست و شیش -___- ب شوهرش رفته -__- هردو پت و مت :||

فعلا هستم ._. ولی از شب ی ساعتم نخوابیدم ._.

کارتو بگو ._.

با تبلت اومدم ._.

پشت دوسته من غیبت نکـن..Smile خیلی هم بچه نازنینو و دوست داشتنی ایـه..!*_*{بلانسبت خـوده واقعیش..-_-}

اونم گفته بود 25..حالا مهـم نیس دیگه ولش کن..+_+

بعدن میگـم..

راستی بچه ها فریــد به همه سلام رسونـد..Smile

با فرید رابطه داره:|
ماله رابطه نیس..Smile..

در ضمن ما از اوناش نیستیم که بیایم به دوستمون خیانت کنیم..{امیدوارم برداشت بد نکنی تیکه به کسی نبود..}

بعدشم سنه بابا بزرگِ مرحومِ منو داره..|:

آقای فرزآم..یک درخواستی دارم..!*_*
داشتنه شماره طرفم میشع رابطه! چرا برداشته بد می کنی:|
 سپاس شده توسط امیررضا* ، ღSηow Princessღ ، I r A n ، Dead Silence
آگهی
هانیه ..

قدتو هیچی!

هیکلت ب 25 میخورع :|
 سپاس شده توسط I r A n ، ღSηow Princessღ ، Dead Silence
سلام خوبین ؟
چرا یهو همه چی عوض شد؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
خوب دیگه ...

من میرم بخوابم!

خدافس
 سپاس شده توسط ERF@N ، ღSηow Princessღ ، Dead Silence
این خیلی سخته این خیلی تلخه که آدمای دورت نمیفهمن چیه حرفت یه مشت اعتقاده چرت و پرت میره تو مغزت
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، hanie directioner ، Dead Silence ، I r A n
(25-07-2014، 3:20)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:19)نقل قول: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخونم .-.

شما که این همه تو دنیای فیلم وسینمـآ هستی میشه این..Jason satathmanرو واسه ما تور کنی..؟!._.

البته دقت کن مکه رفته باشه..
 سپاس شده توسط ERF@N ، I r A n
(25-07-2014، 3:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:19)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:12)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:08)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی گفته بود بیست و شیش -___- ب شوهرش رفته -__- هردو پت و مت :||

فعلا هستم ._. ولی از شب ی ساعتم نخوابیدم ._.

کارتو بگو ._.

با تبلت اومدم ._.

پشت دوسته من غیبت نکـن..Smile خیلی هم بچه نازنینو و دوست داشتنی ایـه..!*_*{بلانسبت خـوده واقعیش..-_-}

اونم گفته بود 25..حالا مهـم نیس دیگه ولش کن..+_+

بعدن میگـم..

راستی بچه ها فریــد به همه سلام رسونـد..Smile

با فرید رابطه داره:|
ماله رابطه نیس..Smile..

در ضمن ما از اوناش نیستیم که بیایم به دوستمون خیانت کنیم..{امیدوارم برداشت بد نکنی تیکه به کسی نبود..}

بعدشم سنه بابا بزرگِ مرحومِ منو داره..|:

داشتنه شماره طرفم میشع رابطه! چرا برداشته بد می کنی:|
تو مخ ملت کردن تا رابطه میاد بیوفتید یاده رابطه ی نامشروع :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، ღSηow Princessღ
(25-07-2014، 3:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هانیه ..

قدتو هیچی!

هیکلت ب 25 میخورع :|
ای مادر..............
پار سال خیلی چاق شده بودم ولی الان هیکلم برگشتهBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ 80

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ 80

بیشعور مقاومت نکن خب. الآن تو دچاره کج فهمی شدی!

شتر مرغ گوسپند -_-

تو خوبی .. همه بدیا از ماس .. دلتو کوچیکه و دل ما دریاس -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان