امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد . 156.

(29-06-2014، 22:26)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:24)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:20)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شد ؟!

مهربـون شدی !

چون میخوآم ازت خاسنگاری کنم :|
بعد میگه چرا اینجوری میحرفی !...

خاستگـاری از من ؟

چـرآ اخـه !؟

^_________________^

نیشتـو ببند پلیز . بیـآ انجمن .

برا اولین بار تحسینت میکنم B-)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد . 156. 80
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
آگهی
(29-06-2014، 22:28)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:27)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارسال هاے هرگونه شڪلڪ خالے و عارے از نوشته بر خلاف قوانین است ..
رعایت اבب در گفتگو الزامے است ..
/:

تارا بیخیال رژی بیا تو موهای نسی رو بکش منم میزنم تو دهنش :|
چجوری دلت میاد؟<_>
من فقط 13 سالمه:|
(29-06-2014، 22:27)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/:
چیه؟-_-
ها؟
هان هان هااان؟-_-
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
سلام........
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(29-06-2014، 22:28)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طبیعی یا 3زارین ؟ ^_^*  :|

حالا خودمونیم (=

خروسه کی بود ؟ ((((((((((=
طبیعی ..
خروسم بدبخ خیلی فعال بود ..مُرد:ag54:
 سپاس شده توسط Thyme ، #marya# ، † αƖιєη †
من برم ._.

خوکچه کاری داشتی وایبر هستم ._.

خدافس ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(29-06-2014، 22:28)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:25)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:22)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ جوری تخم گذاشتی ؟ P:

توضیح بده ^_^  :|

قوقولی قوقول صب شده :|

بَ بَ بَ ببییه بیدار شده :|
بگــــم؟! ^_^

خروس اومـد رو کمـرم ..بعــــد رفتم زور زدم تخم گذآشتم :ag54:

طبیعی یا 3زارین ؟ ^_^*  :|

حالا خودمونیم (=

خروسه کی بود ؟ ((((((((((=
من :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد . 156. 80
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، † αƖιєη †
(29-06-2014، 22:30)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:28)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/:

تارا بیخیال رژی بیا تو موهای نسی رو بکش منم میزنم تو دهنش :|
چجوری دلت میاد؟<_>
من فقط 13 سالمه:|

منم هستم*_*
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(29-06-2014، 22:28)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:20)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:05)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دایی مهنآز :|
ببخشید اگه ناراحت شُدی !
cry girl

چی شد ؟!

مهربـون شدی !

چون میخوآم ازت خاسنگاری کنم :|
بعد میگه چرا اینجوری میحرفی !...

خاستگـاری از من ؟

چـرآ اخـه !؟

ای خُدآ !..
یا منو بکش یا اینو :|

من هنوز آرزو هآی زیـادی دآرم . Angel
 سپاس شده توسط Thyme
نع آقآ علی!!!!!!!!!!!!!!! ^( '-' )^
پرند خــــــــــــاک.........................!
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان