30-03-2014، 17:03
سروش راست میگه نباید بگیم وقت شهید های ما وقت شهیدن
|
چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ |
|||||||||||
30-03-2014، 17:03
سروش راست میگه نباید بگیم وقت شهید های ما وقت شهیدن
30-03-2014، 18:42
(21-03-2014، 20:46)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وای به حال اون سالی که تو براش دعا کنی :| چه جهنمی میشه -_- خدا به دادمون برسه (18-03-2014، 21:34)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ـــــــــــــــ کسانی که در راه میهن کشته میشوند ذر همه فر هنگ ها و کشور ها مورد احترام اند و به غیر از یه عده ابو جهل کسی بهشون توهین نمیکنه ! من سخنم سر واژه شهید! که خودش توهین محسوب میشه!یعنی کسی که شهید میشه به خاطر هدف انسانی نیست و صرفا جهت خوش گذرانی در بهشت وبه دیدار نیروی بالاتری د رفتن. یا شاهد اون نیروی مثلن مقدسی هست که به خاطرش مرده. در صورتی که هیچ چیز و هیچ کس مقدس نیست. و اینکه کسانی که در راه آرمان ها و اهداف کاملا انسانی جان خود را از دست می دهند، ! باز جز کلام پدر شاملو هیچ چیزی نمیتوانم بگویم: آه از که سخن میگوییم؟ ما بی چرا زندگانیم و آنان به چرا مرگ خویش آگاهند... قبلا از نظریه پرداری ر.ج به معنی کلمه شهید (19-03-2014، 8:08)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این یه توهین اشکار! (19-03-2014، 19:01).سروش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. !!!!!
31-03-2014، 11:48
اقا سپاه بسیج همه چی کشور ما کمونیستی همین بسیج وسپاهی که ما داریم تو کره شمالی داره
31-03-2014، 12:02
کسی از هوا÷یما بیفته عایا شهیده
31-03-2014، 12:08
(31-03-2014، 11:48).سروش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این سخن شما اشتباهه حکومت کمونیستی کجا .... جمهوری اسلامی کجا .....؟!!!!؟!!!! ؟!!!!!!!!!!!!!!! این حکومت اسلامیه (البته اسلام سکولاریزه شده اندکی) این قیاس مع الفارقه به گمانم .. در ضمن کره شمالی حکومت کمونیستی حقیقی نیست ! که فکر نکنم به این بحث ربطی داشته باشه!
31-03-2014، 12:41
اسلام سکولاریزه شده! اولین اسمش هست اسلام سوسیالیست الان یه سوال دارم مسکن مهر سوسیالیستی نیست،بسیج،سپاه،بسیج که کمونیستی الان بری کره شمالی همینو میبینی که کل مردم اگر جنگ شد باید به خط مقدم برن
(31-03-2014، 12:41).سروش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله دقیقا !اسلام سکولاریزه شده !مفهوم نبود سخنم ایا؟ اسلامی که تو ایرانه سکولاریزه شدست !شاید تحلیل پخته ای نباشد اما به نظر من بهترین اسمیه میشه روش گذاشت! اسلام واقعی تو عربستانه !که قربونونشون برم اندکی هم از سخن قران سرپیچی نمیکنند! شما تفاوت حکومت اسلامی رو با حکومت کمونیستی نمیدونید گویا! توصیه میکنم برید در مورد کمونیسم تحقیق بیشتری کنید و با حکومت اسلامی مقایسه کنید و به تفاوتاشون ی ببرین! تحت سلطه در اوردن و کنترل مردم و..ویژگی مشترک همه حکومت های خودکامست! و تنها مختص حکومت کمونیستی نیست که! من دیگه وارد جزئیات ان نمیشم چون از موضوع بحث و تایک خارجه! روز خوش!
31-03-2014، 13:14
حالا یه چیز میگم حکومت ما که اسلامی با حکومت پهلوی فرقی داره؟
01-04-2014، 10:14
به من چ ؟
| |||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|