02-07-2020، 8:16
هر چي تعداد آدمايي كه دوسشون دارى بيشتر باشه ضعيف تري. كارايي واسشون مي كني كه نبايد بكني. نقش يه احمق و واسشون بازى مي كني تا اونارو خوشحال كني. تا اونارو اَمن نگه داري!
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه نهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
02-07-2020، 8:16
هر چي تعداد آدمايي كه دوسشون دارى بيشتر باشه ضعيف تري. كارايي واسشون مي كني كه نبايد بكني. نقش يه احمق و واسشون بازى مي كني تا اونارو خوشحال كني. تا اونارو اَمن نگه داري!
02-07-2020، 12:01
هیچ پسری یه خانوم مجلسی پوش و رسمی و جلسه ای که مستقله و خیلی قویه رو به دختر تو کافه که درگیر رنگ لاک ناخن و ماسک موشه ترجیح نمیده...،پسرا هرچقد هول باشن،این مدلو ببین میگن واااو ، کاش این به ما یه نگاهی مینداخت
![]()
ما از عروسک کمتریم. آنها مرده بودند و زندگی میکردند، ما زندگی میکنیم و مردهایم(:
My Heart
02-07-2020، 12:04
هر کسی رو همونقدر دوست دارم که دوستم داره و همونقدر دلم تنگ میشه که دلش واسم تنگ میشه ؛ شاید به نظرتون شبیه معاملهست ولی من یاد گرفتم واسه هرکسی همونقدر ارزش قائل بشم که واسم ارزش قائله !
شما هم اگه یاد نگیرید باختید ...
02-07-2020، 12:18
بدترین درد اینه که ،
مخاطب های گوشیتو چک کنی و بخوای با یکی درد و دل کنی ولی . . . هیچکس و پیدا نکنی . . .
02-07-2020، 13:52
دوست دارم برگردیم به اون دوره که با چوب شور فاز سیگار میگرفتیم !((:
+ و میدونم خیلیامون اینکارو میکنیم هنو ._.
02-07-2020، 15:31
هر کسی رو همونقدر دوست دارم که دوستم داره و همونقدر دلم تنگ میشه که دلش واسم تنگ میشه ؛ شاید به نظرتون شبیه معاملهست ولی من یاد گرفتم واسه هرکسی همونقدر ارزش قائل بشم که واسم ارزش قائله !
شما هم اگه یاد نگیرید باختید ...
02-07-2020، 18:09
تهديد عاديه
حمله کن پشمک/=
02-07-2020، 18:24
ما گذشتیم از آنچه که در گذرمان بود
02-07-2020، 20:04
برای مردم زندگی نکن!
تباه میشوی... غمگین ترین آدم ها کسانی هستند که برداشتِ دیگران برايشان زیادی مهم است. #گابریل_گارسیا_مارکز
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|