آخرین نسخه کروم یا فایرفاکس رو نصب کنید.
سپس کش مرورگرتون رو پاک کنید در صفحه مورد نظر ctrl+F5
|
ارتقا انجمن به نسخه جدید 1.8 |
|||||||||||||||||||||||
آخرین نسخه کروم یا فایرفاکس رو نصب کنید.
06-03-2015، 13:12
(06-03-2015، 13:09)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نمیـشـه اعـدآد بـه انـگـلـیـسـی بـآشه؟ 2و3 قـآطـی میشـه
میشه وقتی رو شکلکآ کلیک میکنیم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجـــــوری نشه از اولش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینجوریــــ بشه چون شکلکای سمت چپُ دقیقا سمت رآست هم دآریم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.8pic.ir/images/vlpax3pzevhaymo87ngi.png
15-03-2015، 17:39
من وقتی میخوام پست بذارم حتما باید عکسایی که میخوام بذارم رو آپلود کنم!
خیلی وقت میبره. چه کنم؟
(15-03-2015، 17:39)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. امیرحسین اصلا نیاز به همچین کاری نیس لقمه رو خیلی دور سرت پیچوندی .. از عکس copy image URL بگیر بعد برو تو قسمت گذاشتن عکس بعد http:// رو پاک کنید و پیست کنید یا این که کلا متنو کپی پیست کن
16-03-2015، 0:49
باریـــــــــــــــــــــــک
17-03-2015، 18:25
ستآره هآ بـــَــد شــُــدن..!!
من به یـه مشکل برخوردم .___.
توی ارسال موضوع هـآ قبلا تغییر رنگ و فونت و اینا رو داشت ولی الان توی ارسال موضوع اونارو نداره ._. فقط نمادا هست و عنوان توی ارسال موضوع :| لطفا رسیـدگی کنید (: و اینکه ستاره ها خیلی بدن :|| اون قبلی ها بهتر بود ._.
25-03-2015، 12:12
(25-03-2015، 11:50)◀ℓα∂у ѕρσн▶ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به ویرایش تنظیمات برید:-) پایین با توجه به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عکس کادر دوم رو تیک بزنید و در باره ستاره ها گفتن که دارن دنبال کد ستاره های قبلی میگردن:-)
25-03-2015، 12:25
تبریک
واقعا بهتر شده حرفه بودن خوبه و اینکه باید یه تغییری هر از چند گاهی داده بشه ممنون | |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|