امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

(14-08-2021، 22:46)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 22:29)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاا قربونت برم پس ایندفه خواستید برید دیسکورد بگید بهم Big Grin

قربونت برم تو خوبی

باشه گلم
من امروز نصب کردم تازه Big Grin
ب حسام میگم خبرت کنه♡

حسامم نمیکنهه خزخخبخبخب
(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
آگهی
(14-08-2021، 22:48)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بچهای گل فلشخور

سلام ب مدیر ناظم گل فلشخور Big Grin

(14-08-2021، 22:49)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 22:46)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه گلم
من امروز نصب کردم تازه Big Grin
ب حسام میگم خبرت کنه♡

حسامم نمیکنهه خزخخبخبخب

عه چرا .-.

(14-08-2021، 22:47)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 22:45)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقم اشناس بابا Big Grin
شقا رو گفتم ، شوهرم شدههه

هاه؟
فاذا ماذا؟

دیگه دیدیم هر دو سینگلیم گفتیم بهتره باهم ازدواج کنیم Angel
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(14-08-2021، 22:50)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 22:48)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بچهای گل فلشخور

ای بابا، درخواست دادیم بازنشستمون کنن  Rolleyes
سلامتی؟
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(14-08-2021، 22:52)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 22:50)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامتی؟

واسع چی اخه ):
بعله ممنون
شما چطوری؟¿
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط امیر‌حسین

سلام بچهای گل فلشخور

(14-08-2021، 22:49)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسامم نمیکنهه خزخخبخبخب

عه چرا .-.

(14-08-2021، 22:47)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاه؟
فاذا ماذا؟

دیگه دیدیم هر دو سینگلیم گفتیم بهتره باهم ازدواج کنیم Angel

نمیدونم):
هیچکی بهم اهمیت نمیده):
(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، *Aɴѕel*
(14-08-2021، 22:53)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچکی بهم اهمیت نمیده):

از کی من شدم هیچکی ؟!-_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(14-08-2021، 22:53)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه چرا .-.

دیگه دیدیم هر دو سینگلیم گفتیم بهتره باهم ازدواج کنیم  Angel

نمیدونم):
هیچکی بهم اهمیت نمیده):

وای دختر این چ حرفیه Sad
الان ک از منم محبوب تری Big Grin
                               توهم زا نیست ...♡

(14-08-2021، 22:54)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچکی بهم اهمیت نمیده):

از کی من شدم هیچکی ؟!-_-

تو امم همینطوررر چند وقتهه بهمم زنگ نزدی نزنزنزنزنژ

(14-08-2021، 22:54)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم):
هیچکی بهم اهمیت نمیده):

وای دختر این چ حرفیه Sad
الان ک از منم محبوب تری Big Grin

جرررررر
اونا همه ظاهریه Telegh_01
(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، *Aɴѕel*
(14-08-2021، 22:52)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 22:52)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامتی؟

واسع چی اخه ):
بعله ممنون
شما چطوری؟¿

بسته دیگه زیاد موندیم
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(14-08-2021، 22:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"shghyegh

زنده ای ؟

بهله ببشید یهو رفتم عیادت=/
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان