امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(09-05-2021، 14:36)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه منظور از کارت خیاطیه که دایی من تولیدی داره ۴ تا کارگرم زیردستشن اگه قرار باشه پول کاراشونو به موقع بدن وضعش توپ میشه ولی همیشه هشتش گرو نهشه چون نزدیک ۱۰۰ میلیون فقط از سال ۹۴ چک داره وصول نشده‌.
@"شـــقآی ــق"

ننننن تولیدی هرگز پول ادمو نمیدن|:
خودم تو تولیدی بودم ی مدت،مثه خر میدوختم..پونصد دستمو می‌گرفت|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، shghyegh
آگهی
(09-05-2021، 14:36)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میووووووو :|

چه گربه زشتی
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Prometheus ، shghyegh ، شـــقآیــق
(09-05-2021، 14:13)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب نظرتون مثه یه انسان شریف کار کنم پولدار میشم

بستگی داره چیکار کنی
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق
(09-05-2021، 14:37)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس داشتم پسر باشم|:::::::
دختر باشی یا پسر فرقی نداره بلخره یک انسانی
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق
(09-05-2021، 14:38)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 14:37)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون دختر بمون حداقل یکی پیدا میشه خرجتو بده پسر بشی باید خرج خیلی ها رو بدی.

بی هدب
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق

منم دوس داشتم دختر باشم (ایموجی دست در دست)
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم سلــآم :!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-05-2021، 14:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 14:33)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه
یه چیزی که مینویسی
صد تا ری اکشن مخالف از خودشون نشون میدن
حالا انتخاب اینه که بهشون بخندی یا جوابشون رو بدی
شما برای مردم زندگی میکنی؟!
از مجازی انتظار هیچی نداشته باش

حق گفتی

منم قبلا اینجوری بودم

تا یکی قهر میکرد دستپاچه میشدم تا آشتی کنیمو این حرفا

ولی بالاخره یکمی عزت نفسمو بردم بالا و الانم تا یکی الکی قهر میکنه سراغش نمیرم
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(09-05-2021، 14:39)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 14:36)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه منظور از کارت خیاطیه که دایی من تولیدی داره ۴ تا کارگرم زیردستشن اگه قرار باشه پول کاراشونو به موقع بدن وضعش توپ میشه ولی همیشه هشتش گرو نهشه چون نزدیک ۱۰۰ میلیون فقط از سال ۹۴ چک داره وصول نشده‌.
@"شـــقآی ــق"

ننننن تولیدی هرگز پول ادمو نمیدن|:
خودم تو تولیدی بودم ی مدت،مثه خر میدوختم..پونصد دستمو می‌گرفت|:
مفت کار میکردی تو که دایی من دونه ای بهشون پول نمیده ثابت ۱۸۰۰ تا پارسال که یادمه بهشون میداد. امسال میدونم بیمشونم کرده.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-05-2021، 14:38)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون دختر بمون حداقل یکی پیدا میشه خرجتو بده پسر بشی باید خرج خیلی ها رو بدی.

من همین الانم خودم خرج خودمو میدم(پوشاک و ی سری چیزای شخصی دیگه)
دیگ ب هیجده ک می‌رسی خجالت اوره پدر پول تو جیبی بده|:
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 211 مهمان