23-06-2016، 17:44
(23-06-2016، 17:42)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره باوووو،تابلوئه،همیشه تازه واردا اینجورین
(23-06-2016، 17:38)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2016، 17:33)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2016، 17:21)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام،کسی نی؟!
یعنی انقد بدم میاد طرف هنوز دوروز نشده ک عضو شده پا میشه میاد گفت و گو،
اون موقع انقد اینجا ابهت داشت ک ما هم جرئت نداشتیم بیام،تازه ۱ساله اومدیم گفت و گو،
یادش ب خیر،الان هیشکی نیس،همه رفتن،
یادم نمیره زمانی که قدرت گفت و گو پارسال دست سه تا علی و حمید بود
کسی خا نمیکرد بیاد دعوا کنه
الان تازه واردا قیف میان
پيامبرمون اومد(:
نوکرم (:
(23-06-2016، 17:42)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2016، 17:38)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره،اخطار بده،بچه ک*ن خیلی شر و ور میگه
(23-06-2016، 17:36)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2016، 17:33)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یادم نمیره زمانی که قدرت گفت و گو پارسال دست سه تا علی و حمید بود
کسی خا نمیکرد بیاد دعوا کنه
الان تازه واردا قیف میان
والا ب خدا،
اون موقع اهورا ، فرید ، ایسان،حمیدو همه بچه ها بودن،الان واقعا احساس میکنم هیشکی رو نمیشناسم،بچه ها فقط میان اینجا دوس دختر دوس پسر پیدا کنن،هعیییی
شاهین کینگ دفعه بعدی اومد ایکس شر تفت داد اخطار میدم بهش اینجا مدیرا همه به مالیدن اومدن هیچ کس عرضه نداره
همین مدیر ماشن ها خوش با 4 نفر تو فلش بوده
محروم بشم بهتره از اینکه بزارم چارتا -ص بیان فاتحه فلشو بخونن
از هر دیدی دارم نگاه میکنم به چتاش میخواد مخ کنه