امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد || نسخه ۴۳9

(08-06-2021، 19:56)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی یکی دوتا پیام بالاترو نگا
نوشته باهارکم :v
ناموصا بیا در یه حرکت نمادین خودکشی کنیمTelegh_01

خیییلی زود این کارو بکن موسی جون 
در لحظه برو تیغو بردار بنداز رو رگا (((: 
گفتگوی ازاد || نسخه ۴۳9 78
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق ، shghyegh ، Mohlek
آگهی
(08-06-2021، 19:57)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2021، 19:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناراحتی ؟ نمیتونی تحمل کنی ؟ خسته شدی ؟

میتونی جمع کنی از ایران بری bathtime
+
توقع داری بگم آبجی ناموسا ؟ ._.
بهار این چه حرفی بود زدی ناموصا
ناراحت شدم
بیا از دلم در بیار ):
ناراحت شدی ؟!
یکی یه دونه داداشم ناراحت شد ؟

(08-06-2021، 19:56)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2021، 19:55)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوش نزن بخند به روزگار تا بگذره

حاجی یکی دوتا پیام بالاترو نگا
نوشته باهارکم :v
ناموصا بیا در یه حرکت نمادین خودکشی کنیمTelegh_01

شمام درست میشین bathtime
همین احسان وقتی ۱۴ سالمون بود بهم میگفت بوزینه نشیمنگاهی . یا عنتر نشیمنگاه سرخ
یا کو**سگ ._.
بازم بگم؟
 سپاس شده توسط shghyegh ، Mohlek
(08-06-2021، 19:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2021، 19:48)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودمم الان اعصاب مصاب ندارم
هر کی شد شد هر کیم نشد چ بهتر|:
گور سر همشون

چی شده قشنگم؟
منم متوجه شدم یکم بی اعصابی
خوبی ؟
اگه اخطار نمیدین
البته چرا اخطار بدین
یچیز طبیعی و عادیه|:
پریود هستم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط *VENUS* ، سهَ‌ند ، shghyegh
(08-06-2021، 20:01)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2021، 19:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده قشنگم؟
منم متوجه شدم یکم بی اعصابی
خوبی ؟
اگه اخطار نمیدین
البته چرا اخطار بدین
یچیز طبیعی و عادیه|:
پریود هستم
اُ

از الان کلاااا حق با توئه!
حرف حرفه توئه ! ._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
(08-06-2021، 19:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان کلی استرس داشتم Telegh_01
گفتم به احسان گفتم خنگ! الان جوری جوابمو میده که تا یک هفته دیگه روم نشه انلاین شم ( با توجه به سابقت و ۷۶ متر زبونی که داری ) ولی مرسی که خوردم نکردی Telegh_01
یعنیییی عکسای دخترا تو گالریت نیست دیگهههه :v
من بالاخره یه روزی گوشیتو میگردم :>
اسکرین شاتاتو به منم نشون بده :>

Ps5  *-* awwww
کی PS5 میخری ؟ کی ؟ کی ؟ کی ؟؟؟؟

دیوانه ای عزیزم؟ من به این آقایی، با ادبی، جنتلمنی (((: 
میتونیم توی خلوت خودمون همو جر بدیم، ولی جلوی بقیه نمیکنم این کارو، مخصوصا اگه توی فضایی باشم که متوسط سنی زیر 15 سال باشه  Telegh_01

نه، گالری من مثل قلبمه، پاکِ پااک D:
بیا بگرد، هر وقت دوست داشتی بگو بیارم ببینیش (((: 
جدی؟ بیا امشب توی DM یه اسکرین شات پارتی دو نفره بگیریم، واسه هم اسکرین شات رو کنیم و بخندیم (((: 

آره دقیقا همون  p343
کی؟ هر وقت پولشو داشتم و اولویت مهمتری نبود، که بیسیکلی میشه بعد از "خُرم آن روز کزین منزل ویران بروم" شایدم یکم زودتر، کسی نمیدونه چی پیش میاد ((((: 
گفتگوی ازاد || نسخه ۴۳9 78
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS* ، shghyegh
چیپست چی شد؟
@شـــقآیــق
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(08-06-2021، 20:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2021، 20:01)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه اخطار نمیدین
البته چرا اخطار بدین
یچیز طبیعی و عادیه|:
پریود هستم
اُ

حرف حرفه توئه ! ._.

دیوونهTelegh_01

(08-06-2021، 20:05)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیپست چی شد؟
@"شـــق آیــق"

بابامو گفتم بره برام پودر گوجه بگیر
اگه یادش نره||||:
فقط دلم میخواد یادش رفته باشه-_-
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *VENUS* ، _sehun_
(08-06-2021، 20:03)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2021، 19:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان کلی استرس داشتم Telegh_01
گفتم به احسان گفتم خنگ! الان جوری جوابمو میده که تا یک هفته دیگه روم نشه انلاین شم ( با توجه به سابقت و ۷۶ متر زبونی که داری ) ولی مرسی که خوردم نکردی Telegh_01
یعنیییی عکسای دخترا تو گالریت نیست دیگهههه :v
من بالاخره یه روزی گوشیتو میگردم :>
اسکرین شاتاتو به منم نشون بده :>

Ps5  *-* awwww
کی PS5 میخری ؟ کی ؟ کی ؟ کی ؟؟؟؟

دیوانه ای عزیزم؟ من به این آقایی، با ادبی، جنتلمنی (((: 
میتونیم توی خلوت خودمون همو جر بدیم، ولی جلوی بقیه نمیکنم این کارو، مخصوصا اگه توی فضایی باشم که متوسط سنی زیر 15 سال باشه  Telegh_01

نه، گالری من مثل قلبمه، پاکِ پااک D:
بیا بگرد، هر وقت دوست داشتی بگو بیارم ببینیش (((: 
جدی؟ بیا امشب توی DM یه اسکرین شات پارتی دو نفره بگیریم، واسه هم اسکرین شات رو کنیم و بخندیم (((: 

آره دقیقا همون  p343
کی؟ هر وقت پولشو داشتم و اولویت مهمتری نبود، که بیسیکلی میشه بعد از "خُرم آن روز کزین منزل ویران بروم" شایدم یکم زودتر، کسی نمیدونه چی پیش میاد ((((: 
یک تنه داری جلوی منقرض شدن نسل مردای جنتلمنو میگیری *-*

فکر خوبیه. تاحالا اسکرین شات پارتی نداشتم
فقط نمیدونم اسکرین شاتای تو واسه من جذاب هست یانه bathtime
چون احتمالا نمیشناسم

PS5 بخر بیام بازی کنم .-.
 سپاس شده توسط esiesi ، شـــقآیــق
(08-06-2021، 20:05)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2021، 20:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اُ

حرف حرفه توئه ! ._.

دیوونهTelegh_01

(08-06-2021، 20:05)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیپست چی شد؟
@"شـــق آیــق"

اگه یادش نره||||:

جیگر من گوجه دوست داشتم پودر گوجه ریختم -_-
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(08-06-2021، 20:08)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2021، 20:05)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیوونهTelegh_01

اگه یادش نره||||:

جیگر من گوجه دوست داشتم پودر گوجه ریختم -_-

منم دوست دارم-_-
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان