امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(17-03-2014، 15:35)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهــرا|: مـجـبـورم|:

(17-03-2014، 15:32)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونه تکونی ما چرا تمموم نمیشه ؟! |:

واس مـا هـنـو شـروع نـشـده|:

پ چیکار دارین میکنین؟خونه نمی تکونید؟ -___-
نمیدونم|:

معلوم نی مامانم کی میخواد دست به کار شه|:کلی کار ریخته سرش|:

(17-03-2014، 15:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــ . . .؟|:

نع خیر |: ..
من نع!اون یکی ف!؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Magical Girl
آگهی
تو فیسبوک عضو شدم ||:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【90】 77
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، βΑllεяiηΑ♡ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، صالح02 ، † αƖιєη †
(17-03-2014، 15:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو فیسبوک عضو شدم ||:

آدرس بده.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(17-03-2014، 15:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو فیسبوک عضو شدم ||:

عمو فيلتر چي سرم مي ترسه نميزاره عضو شم|:
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Brooklyn Baby
سلـام ^_^
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سـل |:آم
بچه ها خوبید؟(:
آیسان آدرسو بده بیام/:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، صالح02
خیلی کنجکاوم بدونم اولین نسخه گ.آ رو کی زده -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【90】 77
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Brooklyn Baby ، Magical Girl
(17-03-2014، 15:42)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام ^_^

یه دفعه کجا رفتی؟
آیسان اسمتو تو فیس بوک میدی؟
من استرس دارم میخوام سپاس بدم(-_-)
کامنت بذارید

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 143 مهمان