امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(29-06-2021، 5:27)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 5:26)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه=)) داشت از چشات میزده بیرون پس الان بیدار شدی
صب توام بخیر  Heart
اره دقیقاo_O

خوبی خودت..
چ خبر
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(29-06-2021، 5:30)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 5:27)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دقیقاo_O

خوبی خودت..
چ خبر

من عالیییییییی
شما خوبی؟
گفتم ی چایی بزنم بر بدن
برم ی دور بزنم تا هوا گرم نشده
پیاده روی صبح خیلی خوبهههههه
شما چخبر؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط τοxικ
(29-06-2021، 5:33)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 5:30)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی خودت..
چ خبر

من عالیییییییی
شما خوبی؟
گفتم ی چایی بزنم بر بدن
شما چخبر؟

ارع خدایی عالیه هوا این موقع یادش بخیر یه زمانم ما دلو دماغشو داشتیم... خوشبگذره بت امیدوارم..
هیچچ سلامتیت امنو امانه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-06-2021، 5:36)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 5:33)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عالیییییییی
شما خوبی؟
گفتم ی چایی بزنم بر بدن
شما چخبر؟

ارع خدایی عالیه هوا این موقع یادش بخیر یه زمانم ما دلو دماغشو داشتیم... خوشبگذره بت امیدوارم..
هیچچ سلامتیت امنو امانه
دلو دماغ چیه دیگه برادر._.
یکم اراده و خیلی چیزای دیگه لازم دارین.-.
ی روز صبح بزنین بیرون...
دیگه برای روزای بعدی عادت میشه
همه نیاز داریم ب ورزش تا سالم بمونیم (=

فعلا♥️✨
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط τοxικ
چرا پف یوز فحشه
ولی پف فیل نه؟
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-06-2021، 6:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا پف یوز فحشه
ولی پف فیل نه؟

شاید یوز دیو3=)) فیل بچه خوبیه
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(29-06-2021، 6:25)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 6:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا پف یوز فحشه
ولی پف فیل نه؟

شاید یوز دیوثه=)) فیل بچه خوبیه

داش یوز و اینارو بیخیال
پیامو ادیت بزن که ادمینا بیان همون یوز و فیلو می ارن جلو چشمت Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-06-2021، 6:48)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 6:25)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید یوز دیوثه=)) فیل بچه خوبیه

داش یوز و اینارو بیخیال
پیامو ادیت بزن که ادمینا بیان همون یوز و فیلو می ارن جلو چشمت  Telegh_01

الان دقیقا کی دیوs و بلد نی؟؟
اگ کاری بکنن سر این دیگ اوج عقده و کوته فکریشونو میرسونن
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek

چرا پف یوز فحشه
ولی پف فیل نه؟

مگه فشه؟._.
من نمیدونستم مرسی ک گفتی.______.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، Mohlek
(28-06-2021، 22:22)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:19)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوخما سن ایت جانین وار Telegh_01
جهنم اول ):
دیجام سن اولدوروبسن

نیه من
من یازیخ سنه نینمیشم
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان