امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2

(18-08-2014، 15:43)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 15:41)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهنوزی تو هم؟cry girl
تو هم محل نمیذاری؟
چرآ خودتو پنهان کردی؟

من چی .. ؟
من خودمو پنهـآن کردم .. >ــ<

سرم شولوغه ._.

خ خوبی .. ؟ ^ـــ^

(18-08-2014، 15:40)ghjkl25 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا گیج شدمHeartBlushConfusedHuh

احتمـآلـآ عـآشق نشدی .. ؟ O_o
عاشقم عاشقه........ که تو انجمنم هستش خیلی دوسش دارم
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
(18-08-2014، 15:44)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ویرایشگر چرا اینطوریه>_____<cry girl

خرابه اهfishing

شاید مُشکل از ننُسخه ـَس :| ! :>
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
مهی خانوم من انقدر واست جیغ کشیدم گولوم (گلوم) پاره شد.خودتو پنهان نکن.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 77
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
:297:
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 77
(18-08-2014، 15:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 15:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین گلکم همه ماهایی ک میای اینجا مشکلات خودمونو داریم من چند وقت پیش خواهرم زبونم لال با بچش روخط مرگ بودن پزشک بودم ولی هیچکاری از دست هیچکس برنمیومد میدونی چقدر زجر اوره نتونی کاری بکنی؟فدات بشم قبلانم بهت گفتم توکلت بخدا باشه همه چیز درست میشه اگه واقعا از ته قلبت خودتو بسپری بهش فدای اون دله کوچیکت باهمه مهربونیاش

شیوا قضیه این نی ..

من داستانم با همتون فرق میکنه ..

ب خدا خسته شدم .. باور کن ..

دو فقد کافیه دو دقیقه .. دو دقیقه با من صحبت کنی ..

صدامو بشنوی ..

هع فک میکنی چقد من شادم ..

ولی اینطوری نی ..

من با این سن کمم شکستم ..

من 14 سال زجر کشیدم ..

من امید دارم .. من رو پاهام وایستادم ..

ولی .. ی محرومیت .. کار بزرگی ازتون نمیخوام ..

عزیزم من میدونم درک میکنم میدونم سخته فقط امیدتو از دست نده بخاطر مادرت پدرت همه ماهایی کرانقدر دوست داریم باشه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(18-08-2014، 15:45)____Parinaz____ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:297:
سلام
(18-08-2014، 15:45)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی خانوم من انقدر واست جیغ کشیدم گولوم (گلوم) پاره شد.خودتو پنهان نکن.

من که جوآبتو دآدم >ـــ<
 سپاس شده توسط t★r G!RL$
خیلی نامردی آیسان ..

خدافس ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
زود باش دیگه ایسان کار دارم میخوام برم ناخونامو لاک بزنم و اماده شم ike
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ~Mahnaz~
(18-08-2014، 15:45)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 15:44)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ویرایشگر چرا اینطوریه>_____<cry girl

خرابه اهfishing

شاید مُشکل از ننُسخه ـَس :| ! :>

نه از وسایله:rum:aah
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان