امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝

گفـتگوی آزاد 145 .__. !
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
آگهی
(17-06-2014، 20:58)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 20:55)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خودم قبول مغز من هم این چیزا رو پر کرده گور بابای شاهین نجفی همه میگن فقط زندگی کن لذت جنسیتو ببر ، غذا تو بخور ، بخواب ، برو سر کار ، همه میگن مثل یه ربات شو کسی نمیگه تو میتونی یه تغییری در  تاریخ ایجاد کنی تو میتونی نامتو جاودان کنی!!!

خب ..
شما الان پر از فریادی دیگه ؟
برو توی خیابون فریادتو بزن ، با هرچی از سیاست ایران مشکلی داری رو فریاد بزن !
به جایی نمیرسه ، ارشاد میاد جمعت میکنه !
خیلی شانس بیاری و نکشنت حبس ابد میوفته واست توی اوین !

منو از زندان می ترسونی کل دنیا پر از کثافته همه میگن استفاده کن تو از یه نفر دیگه استفاده کن یه نفر دیگه هم از تو استفاده کنه
من به آمریکا هم معترضم اصلا به تو هم معترضم
من با ایران مشکل ندارم فقط من با کل جهان مشکل دارم
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(17-06-2014، 21:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 20:59)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 20:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم علی قیافت چقد مظلومانس :V

تو میخواستی عکسه منو بزاری اینستا ؟ :V

چیه میخوای عکسمو پخش کنی ؟؟؟

مگه مث توام بخوام عقدمو خالی کنم رو مردم ؟ :V

خب حرف حسابتو بگو
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
نقل قول:
آوا پ.خ بگو چیکارش داری (- -*)
کیو؟

آهنگوووووووو گیتار الکتیریکککککککککککککک >_<
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ 77
(17-06-2014، 20:58)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 20:56)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تــآرا ؟! 0-0

اون پسره تو امضات چه قدر دستاش موداره s:

عوضش کن :|

پسری که دستاش مو نداشته باشه پسر نیس که دخترهkaffe2
باشه :|

نع آخه پایین دستش مو داره اما بازوش نداره :|

عجب .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، T A R A
(17-06-2014، 21:01)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو از زندان می ترسونی کل دنیا پر از کثافته همه میگن استفاده کن تو از یه نفر دیگه استفاده کن یه نفر دیگه هم از تو استفاده کنه

به نعل چپ اسب زورو :|
(17-06-2014، 21:02)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 21:01)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نعل چپ اسب زورو :|

برو همون خالی بازیتو کن تو رو چه به سیاست!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан

(17-06-2014، 20:58)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 20:55)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خودم قبول مغز من هم این چیزا رو پر کرده گور بابای شاهین نجفی همه میگن فقط زندگی کن لذت جنسیتو ببر ، غذا تو بخور ، بخواب ، برو سر کار ، همه میگن مثل یه ربات شو کسی نمیگه تو میتونی یه تغییری در  تاریخ ایجاد کنی تو میتونی نامتو جاودان کنی!!!

خب ..

تو با خودت مشکل داری
حالت خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا قبل اینکه برم باشگاه یه جور بودی حالا یه جور دیگه !!!
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it

خب ..

ببخشید وسط حرفاتون ..

شما کی قراره بری دکتر؟ :v
A Friend is nothing but a known enemy
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ 77
 سپاس شده توسط Wanton ، Jack Daniel'ѕ ، Dead Silence ، GαяBagє Gιяℓ ، pink lady
یارو دوتا آهنگ گوش میده معترض کل جهان میشه :|

خدایا بکش راحت کن ..
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، melodi+ ، GαяBagє Gιяℓ ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان