امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(24-02-2014، 20:27)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:26)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری تو ...کم پیدایی ..

كي 0.0

با تو ام دیه
گــفـتگـوے آزاد 【84】 76
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
(24-02-2014، 20:25)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانم ^.^

دلم برات تنگیده بودT_T

آدام لمبرت آهنگ  جدید خونده!؟
من بی خبرم!
گــفـتگـوے آزاد 【84】 76
 سپاس شده توسط MONA-GH
(24-02-2014، 20:23)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:15)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:10)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بار صدم!!!!چراع؟چیشده!!!بتعریف!!!
اومـــ... چـون فک میکردم لویی شیطان پرسته

گ/ی هم که هست!
نمیتونستم تحمل کنم|:
اخه اون بدبخت کجاش میخوره که شیطان پرست باشع؟؟؟؟؟؟؟اشکالی نداره باوو...
من خیالم از زین راحته!!!!بچه مثبته!!!

بـرو به تی شرت های لویی دقت کن!رو یکیش علامت یه چشمه که مال شیطان رپست هاس

دیروز انقد راجب شیطان پرست ها خوندم و انقد ذهنم مشغول شد که به گریه افتادم روانی شدم

الان بیشتر جهان رو داره شیطان پرست ها تو دست گرفتن 

گِ/ی بودن که از نظر من اشکالی نداره چون دست خودش نیس و لری رو دوس دارم

ولی هنوزم واسم سخته که بخوام قبول کنم لویی گ/ی
منم برام سخته ولی باس تحمل کرد...
من مطمئنم نیست!!!
از من نصیحت!!
منو جای مامان بزرگت بدون!

هــومــ... از هـمـه چـی داره حـالـم بـهـم می خـوره
(24-02-2014، 20:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام میکنم ! {:

عـلـیـک می گویـم(:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~
(24-02-2014، 20:26)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:24)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:21)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:16)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:09)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه خورده فکر کن!حرفت غیر منطقیه!!!

کجاش...
من میگم اینجا تاپ چون زود خراب نشه هر سه روزم مجبور نشن یه نسخه جدید بزنن بریم چت باکسی که من دادم کسی توش نی

چی میخوان مگه ... چیکار کردی سرت درد گرفت
از دیوار دویدم تا 50 سانت رفتم بالا با کله افتادم رو زمین!
آخ!
همون لحظه هم یاد این آهنگه افتادم^_^
گــفـتگـوے آزاد 【84】 76
وگرنه با کله نمی افتادم^________^
هع!باورت میشه منم یاد همین افتادم!!!!
تلباتیO_o

یوهـــــــــــــــو!
با یکی تلباتی بر قرار کردم^_^
جو نگیرتت عزیزم،فقط همفکر بودیم!!!!
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(24-02-2014، 20:25)j e i l o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به دوستای گلمـ
سلام چطوووووووووووووریHeartBig Grin
Heartilove youHeart
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
مِلَـت بـه امضـاء آدم هم گیـر میـدن |: !!

دِ آخـه تـو رو سَنَنـه!؟ -_- !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 76
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-02-2014، 20:28)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:27)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:26)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری تو ...کم پیدایی ..

كي 0.0

با تو ام دیه
خواب بودم cof
گــفـتگـوے آزاد 【84】 76
 سپاس شده توسط along boy
(24-02-2014، 20:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:23)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:15)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومـــ... چـون فک میکردم لویی شیطان پرسته

گ/ی هم که هست!
نمیتونستم تحمل کنم|:
اخه اون بدبخت کجاش میخوره که شیطان پرست باشع؟؟؟؟؟؟؟اشکالی نداره باوو...
من خیالم از زین راحته!!!!بچه مثبته!!!

بـرو به تی شرت های لویی دقت کن!رو یکیش علامت یه چشمه که مال شیطان رپست هاس

دیروز انقد راجب شیطان پرست ها خوندم و انقد ذهنم مشغول شد که به گریه افتادم روانی شدم

الان بیشتر جهان رو داره شیطان پرست ها تو دست گرفتن 

گِ/ی بودن که از نظر من اشکالی نداره چون دست خودش نیس و لری رو دوس دارم

ولی هنوزم واسم سخته که بخوام قبول کنم لویی گ/ی
منم برام سخته ولی باس تحمل کرد...
من مطمئنم نیست!!!
از من نصیحت!!
منو جای مامان بزرگت بدون!

هــومــ... از هـمـه چـی داره حـالـم بـهـم می خـوره
از منم!!!!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-02-2014، 20:29)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:26)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:24)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:21)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:16)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجاش...
من میگم اینجا تاپ چون زود خراب نشه هر سه روزم مجبور نشن یه نسخه جدید بزنن بریم چت باکسی که من دادم کسی توش نی

چی میخوان مگه ... چیکار کردی سرت درد گرفت
از دیوار دویدم تا 50 سانت رفتم بالا با کله افتادم رو زمین!
آخ!
همون لحظه هم یاد این آهنگه افتادم^_^
گــفـتگـوے آزاد 【84】 76
وگرنه با کله نمی افتادم^________^
هع!باورت میشه منم یاد همین افتادم!!!!
تلباتیO_o

یوهـــــــــــــــو!
با یکی تلباتی بر قرار کردم^_^
جو نگیرتت عزیزم،فقط همفکر بودیم!!!!
...!
ضد حال|=

...
گــفـتگـوے آزاد 【84】 76
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(24-02-2014، 20:30)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 20:28)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری تو ...کم پیدایی ..

كي 0.0

با تو ام دیه
خواب بودم cof

خوب خوابیدی
گــفـتگـوے آزاد 【84】 76

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 61 مهمان