امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦

رزی بخوابـ

بـآشه تعویضش میکُنَمـ

منـ یه چنـ رو نمیآمـ

بـآیـ
آگهی
(14-09-2013، 22:37)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم  ؟ حمید اچ اچو میگما  .. خداییش حمید بم نگفته بود
فازت چیه؟؟Dodgy
Take The Gun
&
Count To Three
(14-09-2013، 22:35)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان چه اذیتم میکنی شیوآ اینجوری نیستcryingاونموقعه کع گفتم احسان بن نبود ای باووو  .. میگم شیوآ بزنتت  .. من امروز ب زنت لدف کردم صندلیمو دآدم اونcrying
نگا کن گیر دادی
منکه الان کاری ندارم باهات
(14-09-2013، 22:36)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:35)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:31)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:26)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام صادخ
سلام شادی...Undecided
(14-09-2013، 22:26)Ava-girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:23)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی...Undecided

چراااااااا
crying
(14-09-2013، 22:27)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:25)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داغون...!!Undecided

چرا؟
چی شده مگه؟Undecided
تو ام نمیدونی؟؟Undecided
مگه حمیدو اف بی اد نداری؟؟Exclamation
چرا دارم ولی از چیزی خبر ندارم چه خبره مگه
فقط میدونم دختر عمویِ حمید فوت کرده
خب دیگه!!Dodgy
من پسر عموی حمیدم!!Dodgycrying

خو نمیدونستم چرا میزنی؟Dodgy
تسلیت داداشSad
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط sjmmc
مهسا اخر بعله رو میدی یانه  .. من فقد مهسارو میخوام ن عبآسو  ..
خوب، ولی اشتباه...
همه مدیر شدن من خبر ندارم پوفففففففففف شب خوشHeart
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 76

ماکان 
فرصت کردی از فرند های حمید منو اد کن!!
Take The Gun
&
Count To Three
صادق دیدی حمید کرده اواتارش اونور  .. طفلکی چه ناز بودآع  ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط sjmmc
(14-09-2013، 22:38)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــــــــــــــــــــــــــــــــه میخوام بدونم تو الان چند سالته داری این مسخره بازیا رو در میاری؟Dodgy
(14-09-2013، 22:38)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ببین مهسا عشق داره ولی عباس نداره
ن بله رو میگم فقط کمتر از عباس بهم نگوBig Grin

(14-09-2013، 22:40)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــــــــــــــــــــــــــــــــه میخوام بدونم تو الان چند سالته داری این مسخره بازیا رو در میاری؟Dodgy

عباس=نه واقعا با ضعیفه من چیکارداری؟ بزنم لهت کنم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 76
(14-09-2013، 22:39)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان 
فرصت کردی از فرند های حمید منو اد کن!!

داداش حمید یه کاری کرده از بینِ دوستاش فقط من نتونم بقیه رو ببینم اگه تو دیدی منو اد کن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 243 مهمان