امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد || نسخه ۴۳9

(08-06-2021، 19:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_46

خالیش کن :V . چند گیگه؟

wow، چرا به فکر خودم نرسید که خالیش کنم  Telegh_01
32 گیگه همش
گفتگوی ازاد || نسخه ۴۳9 76
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، *VENUS* ، شـــقآیــق
آگهی
(08-06-2021، 19:42)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2021، 19:41)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما؟
من کیم؟ اینجا کجاست؟
عه دارن صدام میکنن

ببینننن هیچچچچچچ راه فراری نداریییییی Telegh_01
بالا بری ، پایین بیای آخرش باید بگی :>>

چیزایی که میخوای بدونی برام بفرست برات تو خصوصیت جواب میدم.    Cool

(08-06-2021، 19:42)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2021، 19:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_46

32 گیگه همش
عه پس گوشی توهم عین منه.درکت میکنم این ۳۲ گیگی ها خیلی رو مخن با حافظشون مخصوصا سامسونگ که نصف حافظه و خود گوشی اشغال کرده.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(08-06-2021، 19:41)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2021، 19:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمله بالایی یعنی اینجا میانگلن مدیران موفق که خانوم هستن ؛ دو برابر جهانه
مدرک این حرفمم میگردم پیدا میکنم واست

عاره خب ...
کلا همه رو مخن این روزا
تو دویست سیصد سال اخیر کلا بدبخت بودیم ...

آها حله متوجه شدم(:
مرسی((:
خدارو شکر کن که با همین مرسی و اینا بیخیال شدم
حال و حوصله داشتم انقد پیله میکردم و ادامه میدادم تا فش بدی بم Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(08-06-2021، 19:42)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_46

32 گیگه همش

چون خنگی ؟ Telegh_01
اونننن همه عکس الکی تو گوشیت داری . من میدونم Telegh_01
اون عکسای دخترا و اسکرین شاتارو پاک کنی اوکی میشه :>>>

اُ ۳۲ گیگه .. خیلی زود پر میشه ):
بیا بریم گوشی بخریم :>
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، esiesi ، THEDARKNESS
(08-06-2021، 19:23)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2021، 19:19)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی
اتفاقا از کلاس سوم تا الان تو کفشم
همه فیلمای آپارتشو هم دیدم ...

سیستم نمیکشه لعنتی رو ...
ولی میگن شخصیت vaas و اینا خیلی خشن و فلان و اینا بود

من یبار تو کلاس سر به سر معلم گزاشتم تو کلاس سوم ...
کم مونده بود نصفم کنه بیشرف ...

من مامانم اومد جمم کرد Telegh_59

من همه کرمامو غیر مستقیم میریزم
ناسلامتی طراح عملیات های پیچیده بودم تو کلاس هشتم و نهم Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، BIG-DARK
(08-06-2021، 19:44)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2021، 19:42)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینننن هیچچچچچچ راه فراری نداریییییی Telegh_01
بالا بری ، پایین بیای آخرش باید بگی :>>

32 گیگه همش
عه پس گوشی توهم عین منه.درکت میکنم این ۳۲ گیگی ها خیلی رو مخن با حافظشون مخصوصا سامسونگ که نصف حافظه و خود گوشی اشغال کرده.

من اصلا نمیدونم قضیه چی هست! Telegh_01
تو بهم گفتی برو برام خواستگاری ._.
در همین حد میدونم
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
(08-06-2021، 19:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2021، 19:44)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در همین حد میدونم

دقیقا مشکل من همینه من تا همین حد گفتم دیگه بعدش باید چی بگم؟ من انتظار داشتم بگی بیا این بستنی برو خدا خیرت بده. اتتظار نداشتم ادامه دار بشه .---. ._____.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(08-06-2021، 19:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2021، 19:41)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها حله متوجه شدم(:
مرسی((:
خدارو شکر کن که با همین مرسی و اینا بیخیال شدم
حال و حوصله داشتم انقد پیله میکردم و ادامه میدادم تا فش بدی بم Telegh_01
خودمم الان اعصاب مصاب ندارم
هر کی شد شد هر کیم نشد چ بهتر|:
گور سر همشون
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، *VENUS* ، Mohlek
(08-06-2021، 19:48)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2021، 19:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در همین حد میدونم

دقیقا مشکل من همینه من تا همین حد گفتم دیگه بعدش باید چی بگم؟ من انتظار داشتم بگی بیا این بستنی برو خدا خیرت بده. اتتظار نداشتم ادامه دار بشه .---. ._____.

پس منو نمیشناسییییی Telegh_01
جونمو بگیرن هم بستنیمو نمیدم به کسی ._.
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
(08-06-2021، 19:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون خنگی ؟ Telegh_01
اونننن همه عکس الکی تو گوشیت داری . من میدونم Telegh_01
اون عکسای دخترا و اسکرین شاتارو پاک کنی اوکی میشه :>>>

اُ ۳۲ گیگه .. خیلی زود پر میشه ):
بیا بریم گوشی بخریم :>

مرسی، منم دوست دارم  Telegh_01
نه به خدا کل فولدر دوربینشو ریختم رو لپ تاپ ):
عکسای دخترا چیه؟ بقیه کین تو الماس منی ((: 
اسکرین شاتام کلا 30-40 مگ بیشتر نیست 

آره، شبیه آپارتمانای نقلی شهرای بزرگه، یه چسه جا داره کلا  Telegh_01
من اگه پول داشتم گوشی بخرم، یه چیزی میذاشتم روش دوربین یا ps5 میگرفتم Telegh_01
گفتگوی ازاد || نسخه ۴۳9 76
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان