امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

مر30 مهی:*عخشی

نیکی مهندس معماری(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 76

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ~Mahnaz~ ، [ niki ]
آگهی
(29-08-2014، 22:31)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 22:30)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شماها دوست دارین در آینده چیکاره بشین !؟! ._.*

این ثوال خیلی ظهنمو مقشوش کرده ! |:

نقـآش .. الـآنم خیلــــی وخته دآرم تئآت کـآر میکنم .. شـآیدم بـآزیگر ..

مطمئنن دکتر یا مهندس نمیشــم ._.

(29-08-2014، 22:30)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 22:29)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 22:29)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام(:

مهی؟

نیکی؟

سلـآم ^_^

رهـآ .. ؟

جانم؟(...*)

خوش اومدی ^-^

نقآش !؟! (:*

موفق باشی (:* !

(29-08-2014، 22:32)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 22:30)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شماها دوست دارین در آینده چیکاره بشین !؟! ._.*

این ثوال خیلی ظهنمو مقشوش کرده ! |:

يه بالرين |:

جك قشنگيه ؟(#..)

من هيچ آينده اي ندارم -_-

خو شتید تا وختی ک بزرگ تر بشی علاقتو تو ی شغلی پیدا کنی ! (:*

(29-08-2014، 22:32)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 22:29)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام(:

مهی؟

نیکی؟

رها (:* !

توچرا بیمعرفت شدی؟>__<*

چرا !؟! ._.*

ینی چی !؟!
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
مرسـی نیکی ^.^
.

خودت چی .. ؟ >_^
 سپاس شده توسط [ niki ] ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
منظورم اینه باما نمیپری|:

سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، [ niki ]
(29-08-2014، 22:33)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 22:31)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجآم دیگه مسخره بازی شده ((:

حس بديه ليست دوستا خالي باشه -_-
من چن روز پیش این کارو کردم ! دو دیقه نشد همرو ریختم توش .. !

الان که دآرم میرم کردمش 9 نفر  ((:

لیست دوستان چیزه مسخریه !

موندم کی اختراش کرده .. !

مثلا اون نباشه نمیفهمن کی دوستته ؟؟ والاه :| ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، [ niki ] ، ~Mahnaz~
-_-
من بد بخت ترين فرد ايرانم |:

از لحاظ رقص (#..)

هعي

اينقد سخته زيرزميني بودن |:

فقط واس رسيدن به رقص\:
 سپاس شده توسط [ niki ] ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، ~Mahnaz~ ، Dead Silence
من بگم مسخرم میکنین ! (.. *)---+
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ~Mahnaz~ ، Dead Silence ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
(29-08-2014، 22:35)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-
من بد بخت ترين فرد ايرانم |:

از لحاظ رقص (#..)

هعي

اينقد سخته زيرزميني بودن |:

فقط واس رسيدن به رقص\:

من با اهنگهای شکیرا میرقصم(:کلاسشورفتم

سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، βΑllεяiηΑ♡
(29-08-2014، 22:35)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم اینه باما نمیپری|:

دیگه کسی تحویلم نمیگیره خیلیم خلوته ! (.. *)---+
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، βΑllεяiηΑ♡ ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
(29-08-2014، 22:35)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 22:33)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 22:31)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجآم دیگه مسخره بازی شده ((:

حس بديه ليست دوستا خالي باشه -_-
من چن روز پیش این کارو کردم ! دو دیقه نشد همرو ریختم توش .. !

الان که دآرم میرم کردمش 9 نفر  ((:

لیست دوستان چیزه مسخریه !

موندم کی اختراش کرده .. !

مثلا اون نباشه نمیفهمن کی دوستته ؟؟ والاه :| ..

ايش

قديما معلوم نبود -_-

راحت بوديم|:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان