امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! ×

(19-09-2013، 18:55)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 18:55)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 18:46)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تف......

به این زندگی.....

لو رفتم.......

همچیم لو رفت.......

چهار روز نبودم........

حتی ی پ.خ هم ندادین.....،
خواهش میکنم.....

تو واقعیش که آبرو واسم نمونده......

حد اقل اینجا رام بدین،..........

آیسانی د حداقل تو جواب بده.......ٔ

جونم داداش

دنیام دیگه برام جهنم شده.........

به دلیل یک سری مسائلی که نمیشه گفت......

تنها دلخوشیم همینجاس..........

دیگه تو خانواده جا یی ندارم.......
اومدم درد دل.......
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، τοxικ
آگهی
(19-09-2013، 18:56)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامSmile
درود دوست منSmile
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
فرید جون و ندا جون اسم آهنگش گفتین چیه!؟من برم دانلودش کنم تا فاز شمارو بگیرم Angel
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 75
 سپاس شده توسط τοxικ ، Mason ، FARID.SHOMPET
(19-09-2013، 18:57)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 18:56)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 18:54)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها چرا گفتگو خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 چجوریه؟ واسه من عادیه!

فقط تو جوابه منو میدیاااا میدونستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig Grin
 خب ... ببخشید بهت احترام گذاشتم...!Dodgy
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 75
 سپاس شده توسط τοxικ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(19-09-2013، 19:00)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 18:57)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 18:56)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 18:54)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها چرا گفتگو خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 چجوریه؟ واسه من عادیه!

فقط تو جوابه منو میدیاااا میدونستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig Grin
 خب ... ببخشید بهت احترام گذاشتم...!Dodgy

من که چیزی نگفتمممممممممممممممممممممممم....Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، τοxικ
(19-09-2013، 18:58)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 18:55)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 18:55)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 18:46)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تف......

به این زندگی.....

لو رفتم.......

همچیم لو رفت.......

چهار روز نبودم........

خواهش میکنم.....

آیسانی د حداقل تو جواب بده.......ٔ

جونم داداش

اومدم درد دل.......

هــــعـــــی (: نکه برای ما بهشته هـع |:.........
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 75
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(19-09-2013، 18:58)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تف......

به این زندگی.....

لو رفتم.......

همچیم لو رفت.......

چهار روز نبودم........

خواهش میکنم.....

آیسانی  د حداقل تو جواب بده.......ٔ

جونم داداش

اومدم درد دل.......
 crying ای زندگی.....crying
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه گفتید منظور گروه کیوسک از گذاشتن این میمون با کت شلوار روی کاور البومشون چی بوده و چرا نام البوم باغ وحش جهانیه! Big Grin

نقل قول: فقط تو جوابه منو میدیاااا میدونستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 75× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 75× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 75
پس ما کشک هستیم پگاه جان!؟
تازه دو دقیقه پیش هم همین جمله رو به من گفتی.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ЯØறдητ!c✘ G!гL ، .. ReZa .. ، Łost Đλtλ ، PROOSHAT
(19-09-2013، 18:59)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید جون و ندا جون اسم آهنگش گفتین چیه!؟من برم دانلودش کنم تا فاز شمارو بگیرم Angel

اگه سرعتت به خوبی من باشه کیفیت 700 رو دانلود کن حال می کنی (:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
پروشات زنده ایBig GrinBig Grin
طرف جدی گرفته ها زوبرو بخون که من الان دارم غش میکنم اینجا25r3025r30

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان