امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ]

آره زبر اهنگ جدیدشونه محــــشـــره..
منم خلی رپ گوش میدم
اوایل اینجوری نبودم همش پاپ گوش میدادم
داداشم خلی رپ گوش میکرد منم کم کم اومدم تو فاز رپ
عـــــاشــق سوگند وجاستینام Heart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلتنگی چه حس بدی است...

تنهایی چه حس بدی است

کاش...

پاره ای ابر میشدم

دلم مهربانی می بارید

کاش نگاهم شرار نور میشد

اشتی میدادش

و

که دوست داشتن چه کلام کاملی است

و

من...

چقدر دلم تنگ دوست داشتن است!
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
(02-09-2015، 23:48)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2015، 23:43)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2015، 23:41)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2015، 23:37)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2015، 23:35)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نميشناسمش
:229: 

اينو میگم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[b]Mïņ̃†êR[/b]

اها بله Blush
افتخار ديدنشونو تو گ ا نداشتم Blush

دیگه گ ا نمیاد
یه زمانم 24 ساعته اینجا بود
هعی
 باورتون نمیشه ولی از اول که تو گفتگو ازاد بودم تا الان تنها هعی قبول دارم همین هعی بود که الی گف... واقعا سوزشو حس کردم... دمت گرم
من نظري ندارم چون شناخت ندارم
اميد مرسي خوشگل تقلب رسوندي
حتما با مروا حرف ميزنم

(02-09-2015، 23:41)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم بخوابم دیگه

شب بخیر

شب بخير Sad
هوففففففف :ngh: p336

(02-09-2015، 23:42)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2015، 23:40)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2015، 23:38)elmira.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی منو بگیره مامانمو خوشحال کنه و دختر ترشیدشو بگیره :499:

چشم شوهرت ميدم تا فردا يا پس فردا
مامانت كيه؟

(02-09-2015، 23:39)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونایی که باید دلایلو میدونن نیازی به گفتن نی ....... دلم برا حصین تنگ شده اهنگ جدیدشو میخوام گوش کنم

اميد با مروا حرف ميزنم يه ذره اخلاقشو عوض كنه شبي غزل شه

مث غزل عالیه
تف تو اين شانس

چرا تف تو شانست؟؟؟(ولی خدایی مروا خیلی خوبه دوسش دارم خودشواخلاقش)
يه ذره فك كن
من ٢ماهه سينگلم crying
بقيشو اينجا نميشه گف
كوفتت بشه مروا ميخواستم ازش خاستگاري كنم حيف خيلي كوچيك بود
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
18سالمه Undecided
دلتنگی چه حس بدی است...

تنهایی چه حس بدی است

کاش...

پاره ای ابر میشدم

دلم مهربانی می بارید

کاش نگاهم شرار نور میشد

اشتی میدادش

و

و

من...

سپاس شده توسط # αпGεʟ
(02-09-2015، 23:53)elmira.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

18سالمه Undecided

منم 15 سالمه =)))

||:
(:
[ Gothic ]

[ ʙғғ#]

[ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] 75
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آفرین..
دختری یا پسر؟
دلتنگی چه حس بدی است...

تنهایی چه حس بدی است

کاش...

پاره ای ابر میشدم

دلم مهربانی می بارید

کاش نگاهم شرار نور میشد

اشتی میدادش

و

و

من...

سپاس شده توسط # αпGεʟ
(02-09-2015، 23:51)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2015، 23:48)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2015، 23:43)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2015، 23:41)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2015، 23:37)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه گ ا نمیاد
یه زمانم 24 ساعته اینجا بود
هعی
 باورتون نمیشه ولی از اول که تو گفتگو ازاد بودم تا الان تنها هعی قبول دارم همین هعی بود که الی گف... واقعا سوزشو حس کردم... دمت گرم
من نظري ندارم چون شناخت ندارم
اميد مرسي خوشگل تقلب رسوندي
حتما با مروا حرف ميزنم

(02-09-2015، 23:41)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم بخوابم دیگه

شب بخیر

شب بخير Sad
هوففففففف :ngh: p336

(02-09-2015، 23:42)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2015، 23:40)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم شوهرت ميدم تا فردا يا پس فردا
مامانت كيه؟

اميد با مروا حرف ميزنم يه ذره اخلاقشو عوض كنه شبي غزل شه

مث غزل عالیه
تف تو اين شانس

چرا تف تو شانست؟؟؟(ولی خدایی مروا خیلی خوبه دوسش دارم خودشواخلاقش)
يه ذره فك كن
من ٢ماهه سينگلم crying
بقيشو اينجا نميشه گف
كوفتت بشه مروا ميخواستم ازش خاستگاري كنم حيف خيلي كوچيك بود
اول بیجا میکردی از مروا خواستگاری کنی 
دوما اهورا خودش 19 سالشه دوس دخترش 15 سالشه تازه باهم میرن بیرون
سوما ممنون برام از مروا خواستگاری کردی یه ماهه میخوام بهش بگم میترسیدم قبول نکنه

(02-09-2015، 23:53)elmira.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

18سالمه Undecided

ارش برای تو خوبه
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
گفتگوی ازاد=بخش همسریابی =||

سپاس شده توسط elmira.a ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(02-09-2015، 23:57)elmira.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین..
دختری یا پسر؟

صرفا جهت اطلاع حصین یکی از دوستان من هست که من هفته ای یه بار بهش سر میزنم اولین رفیق رپرمه ...... الان با خلی از رپرا رفقم ولی با حصین مچم
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
ای جااااااااااااااااااااان شوعـــــر  :498: 
آرش کیه؟!

منم آخر هفته ها با سوگند میرم بیرون 25r30
دلتنگی چه حس بدی است...

تنهایی چه حس بدی است

کاش...

پاره ای ابر میشدم

دلم مهربانی می بارید

کاش نگاهم شرار نور میشد

اشتی میدادش

و

و

من...

سپاس شده توسط # αпGεʟ
(02-09-2015، 23:58)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگوی ازاد=بخش همسریابی =||

خوب گفتی v:
[ Gothic ]

[ ʙғғ#]

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان