امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ

(26-06-2014، 16:09)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوشه! نگو خانومه صورتی! :|

خاله گیلدا¡ ^_^
نچ بلد نیسم¡ ~_~

جانم خاله؟؟
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
(26-06-2014، 16:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:04)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:03)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نامزدم؟
ازداوج رو برا چ روزی بزاریم؟عایا؟

Blush

بزآرین مـآمـآنم آنلــآین شه یه مشورت بگیرمــ!

(26-06-2014، 16:03)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:02)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرعمــوی دآییم آفا ایمــآن.

ایمان داییته ؟

بله.
دوتام زن دآرن!

6 تا

:|

بله 6 تـــــــآ!

+ 4 عدد فرزند
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(26-06-2014، 16:09)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:08)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:06)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(.. )

هیچــکی به مــن سپـآس نمیده!

اما مــن به همــه میدم! ((:
پس من انجا چیکار میکنم یه ساعته دارم سپاس میدم !

من بگم الان چیکاره ای/؟
یا موسی!
بگو..

هویج!!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
مارو حساب نمیکنید؟؟!!
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 75

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(26-06-2014، 16:09)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوشه! نگو خانومه صورتی! :|

خاله گیلدا¡ ^_^
نچ بلد نیسم¡ ~_~

نمیگم

خانوم دوساله

که فامیلیش هم نمیدونه !!
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 75

سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(26-06-2014، 16:08)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از ستارهات معلومه-_-

من تو دو روز ستاره جم کردم ._.

(26-06-2014، 16:09)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با من دوس میشی ؟!!:<

آره ^_^

دوس دخترم میشی =) ؟!

(26-06-2014، 16:09)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی!؟

خیلی ^_^
 سپاس شده توسط pink lady ، #marya# ، ∆ MeRzaD ∆

هیم..!

خدافس!
برم کمی اسپم پاک کنم:'|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، First Star ، pink lady ، #marya#
(26-06-2014، 16:10)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقـــــــــــــــــــآ امـــــــــــــــــــــــــیر...

(26-06-2014، 16:10)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:08)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقــــــــــــــــــــــــــآ امیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر...

جونم
Blush

جشن نــآمزدیم میگیــرین؟!

الان بگیریم؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، #marya# ، Jack Daniel'ѕ
(26-06-2014، 16:10)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:04)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:03)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نامزدم؟
ازداوج رو برا چ روزی بزاریم؟عایا؟

Blush

بزآرین مـآمـآنم آنلــآین شه یه مشورت بگیرمــ!

(26-06-2014، 16:03)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان داییته ؟

بله.
دوتام زن دآرن!

6 تا

بله 6 تـــــــآ!

+ 4 عدد فرزند

4 تا بچــه از دآیی!

خدا عآفبتــمونو بخیر کنــه.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، #marya#
(26-06-2014، 16:11)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم..!

خدافس!
برم کمی اسپم پاک کنم:'|

خاله نرو بشین سر جات
بچه دوساله که اسپم پاک نمیکنه
 سپاس شده توسط #marya# ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 38 مهمان