امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱»

(19-06-2021، 22:19)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:06)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررررر

جان؟ دهنتون سرویس باز شروع کردین؟
@musalick توضیح بدهههههه
@THEDARKNESS مهدی تو دیشب حالت خوب نبود...چیکار کردی؟

چرا بو فلفل میاد؟؟؟
حالم؟ خوب بود که؟

از چه نظر بد بود؟

مثلا وقتی ما گیاهان دارویی مصرف می کنیم چجوری میشیم؟ :|

همونجوری بودی
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Mohlek
آگهی
(19-06-2021، 22:20)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:18)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ییییحححح حیف ک حوصله ندارم برم تو اون کانالای تلم ک توش پر این شاخ بازیاس وگرنه ک خوب حالتو جا میاوردمTelegh_01

سلطان غم مادر  4fvf
رد پای هر آهویی رو دنبال نکن
این روزا گرگا لباس آهو دارن
اوففف Telegh_01
تو افق محو شو ناموصا Telegh_01
ن دیگه نششششد
خط بزن تموم آدمایی که وقتی با قلبت براشون مایه گذاشتی با سیاست باهات برخورد کردن

همینو دیدم الان Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(19-06-2021، 22:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:09)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مادر کوسه دودودو
مادر کوسه دودودو
مادر کوسه دودودو
مادر کوووووسسسه

هیچوقت تا حالا اینجوری بش نگا نکرده بودم Telegh_59 Telegh_01

این ایرانیشه دیگه
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
(19-06-2021، 22:20)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:18)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش تو فقط بیا بقیشو غمت نباشه 4fvf
خداوکیلی صد تومن میدم :v

تو هزارتومن بده من کارتو ساز میکنم...چه دلنواز می کنم ._. محرم راز میکنم

ناموصا شبی هزار ؟
داش من اینجوری نمیکنم کسیو حیفه ناموصا :v
( از فتحه به جای ضمه اسافاده شود )
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(19-06-2021، 22:20)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:07)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ی دمپاییایی دارم از صدتا ماهیتابه بدتره خواهر خودش میدونه 4fvf

نگا نگا باز داری تو ملع عام منو تهدید میکنی حواستو جم کن Telegh_01

داره تحدیدت میکنه نه تهدید Big Grin
باز پ.خ پر بود ها
اوییی منو مسخره نکناااا Telegh_01
اصن الان درستش میکنم
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS
(19-06-2021، 22:21)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:19)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالم؟ خوب بود که؟

از چه نظر بد بود؟

مثلا وقتی ما گیاهان دارویی مصرف می کنیم چجوری میشیم؟ :|

همونجوری بودی

نه حاجی من کلا از ساعت 12 به بعد اکسیژن به مغزم نمیرسه اسکل میشم هرچی بیشتر رد میشه منم بیشتر رد میدم
یه وضعیه

(19-06-2021، 22:23)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:20)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داره تحدیدت میکنه نه تهدید Big Grin
باز پ.خ پر بود ها
اوییی منو مسخره نکناااا Telegh_01
اصن الان درستش میکنم

موفق یاشی
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، shghyegh
(19-06-2021، 22:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:20)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رد پای هر آهویی رو دنبال نکن
این روزا گرگا لباس آهو دارن
اوففف Telegh_01
تو افق محو شو ناموصا Telegh_01
ن دیگه نششششد
خط بزن تموم آدمایی که وقتی با قلبت براشون مایه گذاشتی با سیاست باهات برخورد کردن

همینو دیدم الان Telegh_01
نیاز نی دنیا پر آدم باشه
همینکه دور و بریامون آدم باشن کافیه ...
سلطانم ناموصا Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
(19-06-2021، 22:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:20)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموصا شبی هزار ؟

داش دلتو خوش نکن....بالاخره بچه های انجمنم بچه های خودمونن...اشکال نداره کا..لازم نیست اینجوری پوشش بدی داش...من شبی هزارتومن...میک نم گودال مارینا

اره هزار بت میدم...توهم میچرخی بم میدی دستاتو تا ببوسم دستان زحمت کش گارگران را
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Mohlek
@"Musalick"
هنوز لب پنجره نشستی یا پاشدی دیگه؟

(19-06-2021، 22:24)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموصا شبی هزار ؟

داش دلتو خوش نکن....بالاخره بچه های انجمنم بچه های خودمونن...اشکال نداره کا..لازم نیست اینجوری پوشش بدی داش...من شبی هزارتومن...میک نم گودال مارینا

اره هزار بت میدم...توهم میچرخی بم میدی دستاتو تا ببوسم دستان زحمت کش گارگران را

دیگه قدری پوشش هم لازمه بردار
خواهرم حجابتو رعایت کن
 سپاس شده توسط Prometheus

ناموصا شبی هزار ؟

بی نام و نشان این چ حرفیہ میزنی؟
خجالت بکش حیا کن ی خوردہ
خاک بر سر بیشور
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان