امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 "

اسی پلنگ عضو اسلایترین هم شدم ..
بعدش چیکار کنم ؟
 سپاس شده توسط Apathetic ، omidkaqaz ، esiesi ، # αпGεʟ
آگهی
(20-09-2015، 13:33)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسفم ؛ ولی بهش اخطار دادم ..
چون دیگه داره زیادی چرند میگه :|
تعلیق شد ..
اینجا چت رومه ؛ نه فوش سرا ! من یکی نمیتونم همچین ادمی رو تحمل کنم ..
یه بار هیچی نگفتیم ، دو بار نگفتیم ، سه بار نگفتیم ، دیگه تا چند وقت نادیده بگیریم ؟!

آفـَریـن شـآدی قـهـرمـآن ._. 
 سپاس شده توسط Apathetic ، # αпGεʟ
مدیریت لج و لجبازی نداره ..
خواهشاً هر خطایی دیدید سریعاً تذکر بعد اخطار در صورت لزوم محروم .
وظیفه خودتون رو انجام بدید .
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Apathetic ، tyjtfhdhr ، Medusa ، omidkaqaz ، # αпGεʟ
(20-09-2015، 13:35)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 13:33)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تعلیق شد ..
یه بار هیچی نگفتیم ، دو بار نگفتیم ، سه بار نگفتیم ، دیگه تا چند وقت نادیده بگیریم ؟!
مگه وظیفه توعه؟ :|
وظیفه مدیران فعال گ. ا عه^_^

فعلا که کسی نبود ..
بعدشم ؛ این قانون عجیب غریب که فقط مدیر یک بخش حق داره به کاربر متخلف اخطار بده از کجا اومده ؟!
قدیما همچین قانونی نبود . زمانی که یه کاربر تخلف میکنه هر مدیری که اون صحنه رو میدید اخطار میداد . اگه مرضیه یا رزی یا یه مدیر از گ.ا الان آن بودن اره میشد .. ولی وقتی که نیستن یعنی ما باید بشینیم نگاه کنیم ؟ اونم با خودش الان میخنده میگه خاک تو سره مدیرای این انجمن که جرئت ندارن به من حتی نگاه چپ چپ کنن ! این بنظرم مسخره و بی معناست امیر جان . من وظیفم رو انجام دادم :|
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Medusa ، # αпGεʟ
:| :| :| :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[url=http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20151022-213721.jpg]
 سپاس شده توسط Medusa ، # αпGεʟ
(20-09-2015، 13:38)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدش چیکار کنم ؟
عضو اسلیتیرین شدی ؟ ._.
تبریک ! (:
باز ک داری از اسی میپرسی -_-
اصن ج نمیدم : /
(20-09-2015، 13:38)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیریت لج و لجبازی نداره ..
خواهشاً هر خطایی دیدید سریعاً تذکر بعد اخطار در صورت لزوم محروم .
وظیفه خودتون رو انجام بدید .
مهشید بیا خصوصی ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، tyjtfhdhr ، Medusa ، # αпGεʟ
(20-09-2015، 13:38)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 13:35)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تعلیق شد ..
مگه وظیفه توعه؟ :|
وظیفه مدیران فعال گ. ا عه^_^

فعلا که کسی نبود ..
بعدشم ؛ این قانون عجیب غریب که فقط مدیر یک بخش حق داره به کاربر متخلف اخطار بده از کجا اومده ؟!
قدیما همچین قانونی نبود . زمانی که یه کاربر تخلف میکنه هر مدیری که اون صحنه رو میدید اخطار میداد . اگه مرضیه یا رزی یا یه مدیر از گ.ا الان آن بودن اره میشد .. ولی وقتی که نیستن یعنی ما باید بشینیم نگاه کنیم ؟ اونم با خودش الان میخنده میگه خاک تو سره مدیرای این انجمن که جرئت ندارن به من حتی نگاه چپ چپ کنن ! این بنظرم مسخره و بی معناست امیر جان . من وظیفم رو انجام دادم :|
از نظر منن اره هست:|
بمن نگو:|
من از برم اینارو:|
ولی خوب میدونی ک.. (:
 سپاس شده توسط Apathetic ، omidkaqaz ، # αпGεʟ
(20-09-2015، 13:41)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عضو اسلیتیرین شدی ؟ ._.
تبریک ! (:

دیدم بحثتون جدیه .. گفتم از اسی بپرسم ..
حالا بگو .. ._.
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، omidkaqaz ، # αпGεʟ
(20-09-2015، 13:42)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 13:41)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عضو اسلیتیرین شدی ؟ ._.
تبریک ! (:

دیدم بحثتون جدیه .. گفتم از اسی بپرسم ..
حالا بگو .. ._.

پلنگ مظلومم#_#
جیگرتو هام هام فرانسویم&_&

D:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، # αпGεʟ
(20-09-2015، 13:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسی؟ کوبنده تر لطفا :|

پدر بزرگ؟
لودر |:

رولپلاکِ تو ک خاموش نمیشه :|
(20-09-2015، 13:27)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 13:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 13:22)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 13:20)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خرِ سم حنایی -_-
بمیر عوضیییییییی >__<
پلنگِ خائن -_-

جوش نزن اسی پلنگ .. اسلایترین آخره -_-

احمق جان اسلیترین اوله :|
هافلپاف آخره :|
اسکل :|

جدی ؟! 
خعلی خب ..
با منشی بنده صحبت کنید لطفا :> من سرم شلوغه !
خر سم حنایی :|
(20-09-2015، 13:29)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 13:17)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اشتباه کردی :|

http://8pic.ir/images/xhp0wz76jvfw8htwcej3.png

الان فهمیدی ؟ :|

اهان اره ممنون .
بقیه رو هم تو همین بریزم دیگه نه ؟ (:
نه :|
تو پاتیل بریز همشو
(20-09-2015، 13:30)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان 10 مرحله داره معجون ساختن ؛ تو گفتی تا مرحله ی 5 رفتی ..
الان من 1 رو تموم کردم . 2 چی میگه ؟ یا 3 ؟ یا 4 ؟ یا بقیه ؟  :89:
همرو بگو ؛ دستت طلا  fishing
|:
اونو پودر کن بریز توی پاتیل
4 ثانیه تو حرارتِ مناسب (حد سبز) نگه دار
چوب جادو رو بردار 
تکونش بده دور پاتیل 
بعد میرسی ب همینجا ک من توش موندم :|
(20-09-2015، 13:38)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدش چیکار کنم ؟

کتابا و حیوون و چوب خریدی ؟ .-.
" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 " 74
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 62 مهمان